Najlepszy sposób na wbijanie poziomów (pytanie)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zabuj, 21 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zabuj

zabuj Czeladnik forum

Witam,
    Czy istnieje jakiś sprawdzony wśród społeczności sposób, który przynosi najwięcej pd/h?
    Na chwilę obecną mój poziom to 98 i według tabeli upraw, największe pd/h otrzymuję z sadzenia paproci, oczywiscie tym bardziej gdy wspomagana jest bonusami do doświadczenia, ale zawsze zastanawiam się czy może jest jakaś bardziej efektowna metoda? Czy powinienem przeznaczać czas na eventy i inne aktywności gdy zależy mi na jak najszybszym zdobywaniu doświadczenia? (Mam oczywiście na uwadze horrendalne ilosci potrzebne na wbijanie kolejnych poziomów)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Najwięcej PD Gracze z długim stażem ale nie tylko, zdobywają dzięki różnym bonusom zwiększającym PD. Takie bonusy zdobywamy podczas różnych eventów, na kole fortuny, bywają również wyprzedaże, np. Pakiety wyższego poziomu
    a także z niektórych itemów, np. Małpi obrót czy Postrach galaktyki. Wszystkie informacje o itemach znajdziesz w tabelach:
    Zapraszam również do wątku, w którym Gracze dzielą się swoim doświadczeniem w grze i udzielają cennych wskazówek: Porady doświadczonych graczy. Możesz tam zapytać Graczy o interesujące Ciebie kwestie.

Warto też przejrzeć ten wątek: Nieoficjalny Poradnik Farmeramy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zabuj

zabuj Czeladnik forum

Brak więcej pytań

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.