najlepszy farmer

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farnika, 9 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farnika

farnika Forumowy żółtodziób

czy...
    1- dodatkowe punkty za najlepszego farmera dostaje na wszystkich polach, czy tylko na tych, na ktorych stoi pomnik?
    2- czy dotyczy to wszystkich pól jednoczesnie, czy jest podzial na Bahamarame, łąke i podstawowe pola?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

farnika, puchary działają na tej łące, na której stoją.
    Po zdeponowaniu ich na Drzewie Mądrości w runie "Żywa Legenda" działają na wszystkie łąki.
    Jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

czyli bardziej opłaca sie je miec na drzewie?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. farnika

rozumiem, ze powinnam wiedziec jak deponuje sie rzeczy w drzewie madrosci? :)

6. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Kilka informacji o runie "Żywa legenda"

• Jak działa ta runa? - po odkryciu runy, by "włożyć" do niej puchar należy go usunąć z farmy (musi być w pasku) - następnie poprzez opcję "zdeponuj puchary" możemy włożyć posiadane przez ulepszenia.
    • Maksymalnie szanse można zwiększyć o 30% - każde włożone ulepszenie jednego z dwóch pucharów powoduje zwiększenie szans o 1%. UWAGA: na zdjęciu pokazana jest sytuacja po zdeponowaniu pucharów posiadających po 6 ulepszeń.Jeśli po włożeniu pucharu otrzymamy kolejne ulepszenia, można je dołożyć, co spowoduje zwiększenie szans na uzyskiwanie przedmiotów w czasie żniw z wyjątkiem ogrodu ozdobnego.
    • Odkrycie runy jest jednorazowe, później już tylko wrzucamy następne poziomy pucharów.
    • Gdy odkryjemy dowolny etap na dowolnym pucharze to nie ustawiamy pucharu na farmie, ponieważ jest przypisany na Drzewie Mądrości i działa na wszystkich obszarach
    Proszę
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/leśna-polana-i-drzewo-mądrości.10427/

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. AgentBond

co dają punkty na drzewie????

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

AgentBond, punkty drzewa informują o tym, ile gwiazdek oddało się na odblokowanie run.

9. AgentBond

dziękuje za odpowiedź
    mam pytanie, o co chodzi z poziomem na targu, cos daje, i jak się zdobywa te poziomy?
    niektórzy gracze piszą swoje poziomy na farmie, baha, rzeieslnicze i targ

10. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

To nie jest poziom tylko nr targu. W zależności od serwera są różne nr targu

11. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Targ nie ma poziomów tylko nr ,jest ich 40 i każdy gracz ma przypisany nr do swojego konta , od chwili rejestracji w grze.

Ostatnie edytowanie: 10 maja 2016
  12. AgentBond

to gdzie to znajde???

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

AgentBond, moderator wskazał, gdzie szukać informacji, zapraszam do lektury:
    Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

14. AgentBond

to o runie czytałam xD
    chodziło mi o punkty z targu :p

15. farnika

na razie nie mam, dziekuje :)

16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mase3, dziękuję za zwrócenie uwagi, moderator poprawi błąd, jednak post jako offtop usuwam.
    Autor pytań nie ma, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.