Najlepsze itemy pod względem PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 20maja2000, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 20maja2000

20maja2000 Czeladnik forum

Czy ktoś wie jakie są aktualnie najlepsze itemy pod względem PD [chodzi o o zależność 1 małe pole/1 godzina]. Kiedyś chyba były to kot Stefan i deptanie winogron, ale teraz realia się zmieniły, a ja już nie wiem które itemki są najbardziej opłacalne.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Przejrzałem tabele dostępne zarówno w poradnikach oficjalnych, jak i nieoficjalnym stworzonym przez naszych Graczy i niestety nie znajduję takiego zestawienia. Przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc. :)

3. 20maja2000

No cóż, szkoda że nie ma stosownej tabelki :(
    Ale może doświadczeni gracze znają się na itemach i dobrze wiedzą, które są aktualnie najbardziej opłacalne?

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie poczekajmy na podpowiedzi innych Graczy. :)

5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

a co to itemy

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

7. 20maja2000

Itemy to te dekoracje które dają PD albo SG, które często wygrywamy w eventach :D
    No i pytam tutaj o najlepsze itemki czyli te których zależność PD/1h/1 male pole jest największa ;)

8. beataduda

beataduda Aktywny autor

Tabelki jeszcze nikt nie stworzył ale w poradniku do którego link dał mod jest kolumna gdzie możesz sprawdzić ile item daje PD/h/1pole. Trochę przeglądania jest ale jak Ci zależy na tej informacji to w ten sposób do sprawdzenia.

9. 20maja2000

Czy jest może człowiek, który zna najlepsze itemy?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co pamiętam,to do niedawna najbardziej "opłacalnym" jeśli chodzi o PD/h był tester winogron i ten mi utkwił w pamięci,jednak w międzyczasie doszły jeszcze jakieś itemy,ale zabij nie pamiętam,które to są :oops:

11. 20maja2000

No tak, tester winogron to chyba był najlepszy item, ale nie wiem czy nadal nim jest.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zerknij proszę do podanych wyżej tabel z itemami i porównaj sam,ja niestety nie mam tyle wolnego czasu żeby to wszystko porównać,itemów jest bardzo dużo.

13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Trochę jestem zalatany (to na szybko będzie), ale zdecydowanie najlepszy item do tej pory to:

Stół urodzinowy 2 i 1-ka.

Dobre też są:

W górę , do nieba (czym wyższy poziom tym lepiej)
    Tester (klasyka)

Obecnie (Dożynki) doszła petarda:

Kasztanowy jeż

i bardzo dobra:

Kasztanowa sarna

Za FLorki :

Fragles Red

To tak w telegraficznym skrócie.

Chyba Norbi robił kiedyś taką tabelką , ale obawiam się , że na starym OFF-ie.
    Mam nadzieję , że trochę pomogłem.

14. 20maja2000

Bardzo dziękuję :) No to na G&T sobie na te itemki zapoluję :D

Z mojej strony to wszystko, wąteczek można zamknąć :)

15. BA_Chris

BA_Chris Guest

Graczom za pomoc dziękuję i na prośbę Autorki wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.