Nagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 4 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Jaka jest nagroda w pokoju Nr 7?

2. basia99999

basia99999 Forum Pro

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje bardzo graczom za fachową pomoc.

Catrina2549, zapraszam Cię do poradnika związanego z ewentem gdzie tak jak napisała basia99999 znajdziesz grafikę z rozrysowanymi pokojami.

Link do poradnika również został podany powyżej.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

4. catarina2549

Powiem Tak
    czytałam i widziałam kilka krotnie tę grafię i nie wiem jaka jest nagroda w tym pokoju? do 7 pokoju zrobiłam i nie wiem czy starać się o te nagrodę bo jest ciężko z wypadajkami a i czas nie zawsze pozwala siedzieć i siać

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Jeśli się przyjrzysz grafice na pewno zobaczysz że ciężko mówić tutaj o pokoju numer 7. Masz kilka możliwości przejścia przez cały domek. Dlatego musisz doprecyzować który według Ciebie jest 7 pokojem. Proponuje podać piętro na którym pokój się znajduje, oraz jego kolejność względem pokoi na piętrze na przykład od lewej strony budynku.

Dla przykładu wyjaśnię to na pokoju startowym. Znajduję ona na 2 piętrze i jest pierwszy z lewej. Przy takim ułożeniu bardzo szybko możemy go odszukać na diagramie zamieszczonym w poradniku.

6. catarina2549

Nic nie mogę załapać . Trudno się mówi ,jak dla mnie to pokrętne jest
    można zamknąć

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Problem polega na tym że nie wiem który to jest pokój numer 7, gdyż nie ma ich numeracji :). Pokojem numer 7 może być któryś pokój znajdujący się na 3 piętrze, drugim albo 1.

Jeśli nie możesz sprecyzować o który pokój Ci się rozchodzi to nie jestem wstanie pomóc. Jest wiele możliwości.

Najlepiej będzie też jak wykonasz screen i wstawisz go na forum aby nam pokazać o który pokój Ci się rozchodzi. Gwarantuje Ci że rozwiązanie tego zagadnienia jest proste ale musimy sprecyzować o który pokój się rozchodzi.

8. basia99999

basia99999 Forum Pro

Jak najedziesz myszką na wybrany pokój to masz obrazek nagrody, do tego po prawej stronie masz od góry napisane co trzeba oddać, a dołem jaka jest nagroda

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

basia99999, dziękuję za pomoc. :)
    Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie? :)

10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

janjonek50, proszę o założenie nowego tematu w tej sprawie. Wątek dotyczy zupełnie innego tematu.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.