Nagrody za Top- OO

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zagma, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Dlaczego u nas jest napisane, ze nagrody zostaly czesciowo dopisane i ze jutro pojdzie drugi skrypt, kiedy na OFF de pisza:

Das Script für die Gewinne wird morgen laufen. Wir werden Euch rechtzeitig informieren.

Czyli, ze skrypt zostanie uruchomiony jutro. Nie ma mowy o tym, ze czesc graczy otrzymala nagrody.
    Czy nasza Ekipa moglaby rzetelnie tlumaczyc OO?? Nadinterpretacja wprowadza niepotrzebne zamieszanie.
    Dziekuje8)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

A druga sprawa doczytana na de,,,nie wiadomo jeszcze czy obecna lista jest ta oficjalna...
    w pytaniach ogolnych padlo pytanie ,,
    ist die liste die ich sehen kann die aktuelle top liste ?
    also schon überprüft ?
    czy lista ktora,moge obejrzec jest ta aktualna?
    czyli juz sprawdzona?
    odpowiedz Moda,,
    wir fragen da mal einmal nach
    zapytamy o to

calosc jest tutaj,,
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/top-1000-liste.53048/#post-2433757

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-norbijas-, nie otrzymaliśmy informacji mówiących o tym, czy lista jest ostateczna ta, (czy widnieje na forum DE nie wiem, czy posiadają takie informacje również nie wiem), którą widać w grze.
    zagma, cóż.. jeśli jesteś nieomylna, to zazdroszczę, bo jak widzisz mnie się zdarzają pomyłki.

Jeszcze mogę jakoś pomóc?

4. zagma

Czy moglabys tak poprawic OO, zeby gracze widzieli, ze cos sie w nim zmienilo?

Dziekuje w imieniu wszystkich zainteresowanych :)

azikowo, ma-ter oraz -norbijas- lubią to.
  5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nie ma za co,poprawione tak, że zainteresowani zobaczą zmianę, udanego wieczoru, czy mogę zamknąć?

6. zagma

Godzina OO jest taka sama, co pierwotnie. Wiec ktos, kto czytal to ogloszenie o 16.30 ponownie do niego nie zajrzy...
    Nie da sie z tym nic zrobic?

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

poprawione zgodnie z prośbą, powinno być ok, dziekuję, przepraszam i zamykam :)

zagma lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.