Nagrody za event wielkanocny ciag dalszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika beatka130371, 6 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beatka130371

beatka130371 Czeladnik forum

Dzisiaj juz poruszalam ten temat,ale zaciekawila mnie odpowiedz pomocy technicznej do ktorej pisalam dzisiaj w tej sprawie .Mianowicie- zrobilam caly event i dostalam wszystkie nagrody z tabeli oprocz kombajnow i bananow. Odpowiedz od pomocy technicznej to [ciach] Nie rozumiem tego bo nagrody z tabeli mialy byc do zdobycia,a nagrody dodatkowe z jajek mialy byc losowe. Po co w takim razie robic caly event skoro i tak nie wiadomo jak sie skonczy ? :(

Post edytowałam.
    MOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 kwietnia 2015
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

beatka130371, na początek informuję że usunęłam fragment w którym cytujesz odpowiedź z PT, gdyż jak mówi Regulamin w punkcie "2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.
    Kara:
    31 pkt
    "
    Tym razem upominam słownie.

Czytałam poprzedni temat. I muszę Ci powiedzieć że z poradnika Event: Wielkanoc 2015 jasno wynika, że są dwie tabelki z nagrodami. Jedna z nagrodami gwarantowanymi, które otrzymuje każdy kto ukończy event (czy konkretny jego przedział), oraz druga z nagrodami losowymi.

Tabela z nagrodami gwarantowanymi, które są ukryte w pasku postępu:

Jak widzimy za oddanie dokładnie 10 wiązanek otrzymujemy konkretną nagrodę itd.

Oraz tabela z nagrodami losowymi które otrzymujemy z jajek wielkanocnych:
    W tej tabelce bardzo ważne jest słowo "możliwe", oznacza ono że te nagrody możemy wylosować ale nie musimy.
    Można to porównać do nagród na Farmerskim Kole Fortuny - tam też losujemy nagrodę :)

Wobec tego istniej możliwość że pomimo ukończenia eventu nie otrzymasz wszystkich nagród które są w tabeli nagród możliwych do uzyskania z wielkanocnego jajka niespodzianki :)

Ja niestety też jeszcze nie zdobyłam złotych bananów, kombajnu i kilku innych nagród, ale jeszcze trochę czasu do zakończenia eventu jest więc może się uda. :)

Czy teraz wszystko jest już jasne czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

W poradniku do eventu jest wyraźnie napisane: Nagrody możliwe do uzyskania z jaja wielkanocnego"

Nie dopisano tylko, że jest to losowe.
    Nagrodami pewnymi z tego eventu są rząd pnącza i itemy na niego.

betty10 lubi to.
  4. beatka130371

beatka130371 Czeladnik forum

Mozna zamknac

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro tak to temat zamykam :)
    Miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.