nagrody walentynkowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lilikwiat, 14 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lilikwiat

lilikwiat Forumowy żółtodziób

Witam-mam odkryte od 01-14 02 wszystkie pralinki,ale nie mogę odkryć ostatniej i bonusowj nagrody.Co mam z tym fantem zrobić.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam lilikwiat,

Jeśli nie możesz odebrać prezentu bonusowego to znaczy, że któryś z codziennych prezentów nie został odebrany i jest nad nim znak plus umożliwiający odebranie zaległego prezentu za floreny. Sprawdź proszę czy nie masz takiego plusa przy którejś z pralinek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. barglowylas

barglowylas Forumowy żółtodziób

Otwierałam wszystkie serduszka z datami anie mogę otworzyć bonusowych , dlaczego ?

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

barglowylas, zapoznaj się proszę z wyjaśnieniem SMOD_Atena zamieszczonym bezpośrednio nad Twoim postem. Jeśli przy którymś "zwykłym" prezencie jest mały plusik, to znaczy, że nagroda ta nie została odebrana, co z kolei blokuje odebranie prezentów bonusowych.

Czy Autorka wątku ma jeszcze pytania?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.