nagrody w hodowli bobrów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Arek77, 9 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Arek77

Arek77 Czeladnik forum

Nie jest dla mnie jasne, czy żeby zdobyć 4 nagrody ogólne (oczywiście po zapełnieniu paska) muszę wykonać 1 zadanie indywidualne, czy wszystkie 4 ??

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Po wykonaniu zadań indywidualnych odblokowujesz zadanie globalne. Robią je wszyscy farmerzy. Wrzucamy bobry do wspólnego wora i tym sposobem zielony pasek postępu idzie w górę. Jak go zapełnimy to wszyscy dostaniemy i itemy i pnącze.

ma-ter lubi to.
  3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

{Monia} dziękuję za pomoc :)
    Informacje o nagrodach znajdują się w poradniku, proszę: >>klik<<
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

4. Arek77

Arek77 Czeladnik forum

Wybaczcie, ale muszę się upewnić... Czy jeżeli wykonam jedynie dwa zadania indywidualne, to będę mógł zdobyć tylko dwie nagrody z zadania ogólnego (dla wszystkich) czy cztery?

5. zana2310

zana2310 Forumowy żółtodziób

Podejrzewam że tylko dostaniesz nagrody które odblokowałeś w indywidualnych zadaniach

6. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tak, wykonując tylko dwa zadania indywidualne otrzymasz tylko dwie nagrody z globalnego.
    Wykonując trzy indywidualne otrzymamy trzy z globalnego ...itd. Oczywiście jeżeli w pasku globalnym będą zapełnione poszczególne przedziały.

Tak przynajmniej podane jest w FAQ:
    Wyjaśnione jest to lepiej np.
    tu: Eager Beavers
    i tu: Castori impazienti

Ostatnie edytowanie: 10 września 2015
    ma-ter i Arek77 lubią to.
  7. mamuśka6666

mamuśka6666 Czeladnik forum

Gdzie mam zgłosić że nie dodano mi odblokowanych itiemów od bobrów

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

est-orka, dziękuję za pomoc.

mamuśka6666, przeczytaj proszę posty powyżej i napisz proszę jakie itemy powinnaś według Ciebie mieć już dodane ?

Arek77, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. mamuśka6666

mamuśka6666 Czeladnik forum

powinnam dostać zabawę w kopanwgo

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mamuśka6666, nagrody z poszczególnych zadań globalnych czyli itemy i rząd chmur dostaniemy jak wszystkie etapy będą zakończone. Zadanie 1-e, w którym jest item "Zabawa w kopanego" już jest zaliczone, ale item otrzymamy dopiero po zakończeniu eventu, tak jak jest to napisane w oknie eventowym w grze " Ogólne nagrody -dostępne po akcji ". Po zaliczeniu kolejnych zadań globalnych czyli po oddaniu bobrów o wymaganej wartości będą zdobywane kolejne itemy i rząd.
    Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku : >>>klik<<<.

11. Arek77

Arek77 Czeladnik forum

Dziękuje Est-orka. Nie mam już pytań. Choć wcześniej dostałem sprzeczne wyjaśnienia - kto pisał, ten wie ;)
    Niejasności u mnie wzbudził zapis "Aby je uzyskać, musisz ukończyć pierwszy etap swoich osobistych postępów.", który mógł sugerować, że należy wykonać tylko pierwsze zadanie, aby uzyskać wszystkie ogólne nagrody...
    Można zamknąć.

est-orka lubi to.
  12. Zamykam więc i miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.