nagrody od Franka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

nie chcę się podpinać pod istniejący temat, ale proszę mi powiedzieć, czy istnieje gdzieś spis miesięcznych nagród od Franka? Gracz pisze, że inne (poza listopadowym) ma, a chciałąbym sprawdzić, czy ja też mam wszystkie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

w styczniu 2017 nie było nagrody?

4. SMOD_Atena

Skoro tam nie ma informacji to znaczy, że w styczniu nie było bonusu w postaci itemu.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Trochę dziwne, bo kłódki zawsze były do otwarcia chyba. A jakie w takim razie były nagrody (lub nagroda) za styczeń 2017 za nieprzerwane logowanie?

6. SMOD_Atena

Ja mam krótką pamięć, pamiętam tylko że była taka sytuacja, że itemu w bonusie nie było ale jaki był inny bonus to Ci nie powiem. W poradniku jak widać tej informacji nie ma.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

8. SMOD_Atena

9. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.