Nagrody od Franka...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasandra51, 3 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

Chciałabym się się dowiedzieć , czy nagroda za codzienne logowanie ( ta , która leży na poduszce ) jest w ogóle do zdobycia? Jeżeli tak to jak ją zdobyć?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To jest tylko taka grafika, tego na poduszce się nie otwiera, tylko ten co na stoliku jest.

3. kasandra51

Hej... Przeczytaj informację dotyczącą tego prezentu . Osiągnęłam 90 poziom , przez 5 dni zżerałam z Frankiem tort i - gdzie prezent w postaci pakietu startowego " PRODUKTYWNOSC"????Czekam na niego od 25 maja...

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Po osiągnięciu 90 poziomu jednorazowo to się dostaje:
    Pakiet Startowy "Produkcja" ( 2 x dżem z dyni, 2 x ciasteczko ananasowe, 50 % PD przez 24 h )

Nie miałaś tego?

5. kasandra51

Dzięki...

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję za pomoc i skoro wszystko już jest jasne, to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.