nagrody na kole

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 24 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam-wygrałem na kole nagrody-strach- pago,na wróble,kerststol są one nagrodami głównymi tylko nie wiem dlaczego,mają one jakieś dodatkowe przywileje czy co?pytam dlatego bo w raz w trakcie losowania widniały na kole o wiele cenniejsze nagrody nie uznawane jako główne?

2. Dla każdego co innego jest cenne, nie mamy możliwości wyboru głównej nagrody zawsze możesz przed zakręceniem kołem zresetować nagrody za Floreny :)

Do rozmów na temat koła zapraszam do tego wątku .....KLIK ....

I ....PORADNIK ...:)

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Strachy to itemy które możesz zdobyć tylko na kole, a krestsol jest potrzebny do zwiększenia bonusu Super Nawozu, co jest przydatne w rozsiewaniu roślin eventowcyh.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Rozumiem ale i tak mi się t nie podoba,bez obrazy wiem że tak ma być-pozdrowionka

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Rozumiem że wszystko jest już jasne, skoro kolejnych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę miłego wieczoru. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.