nagroda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 23 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

gdzie i kiedy można zdobyć item owocowy automat niespodzianka?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Item jest do jednorazowego zakupu za 50 farmarek w Skleporamie, zakładka Specjalne.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

niestety nie mam żadnego itemu, a może on jest w skrzyni którą mam do kupienia?

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Nie ma go w skrzyni Jest w skleporamie 3 zakładka tam gdzie masz specjalne na dole jako ostatni Sprawdź dobrze

5. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

w Skleporamie - za farmarki, które zdobywasz w utylizatorze, wchodzisz ze strony utylizatora

6. SMOD_Atena

Dodam grafikę powinna ułatwić znalezienie itemu, u mnie co prawda już wykupiony, ale widoczne jest miejsce gdzie go znajdziesz:

item.jpg

A do Skleporamy w każdej chwili można wejść również poprzez czerwony koszyk i ikonę farmarki:

sklepo.jpg

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Graczom dziękuję za pomoc.

7. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

niestety ani w sklepie z utylizatora ani z koszyka nie mam takich nagród jak mi pokazuje Smod - Atena - co robić?

8. SMOD_Atena

Czy możesz wkleić tutaj screen ze swojej Skleporamy z tą zakładką Specjalne (pierwsza od prawej strony)?

9. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

dzięki - już mi przywrócono z Pomocy tabelkę - nie mam więcej pytań - pozdrawiam

10. SMOD_Atena

Również pozdrawiam i skoro już wszystko jest w porządku to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.