Nagroda za wykonanie eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Margo-s-, 18 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Mam pytanie odnośnie zadań z eventu. W FAQ wpisano, że jest 150 zadań ( każda strona ma 75 zadań) więc tu się zgadza. Wpisano też, że aby zakończyć even trzeba zrobić120 zadań :oops::oops: i tu mam zagwozdkę, :eek::oops: W ostatnich zadaniach są nagrody z itemami, potrzebne na pnącze -.-, jak go nie zrobię to nie odpalę pnącza :mad:. Może się mylę i itemy dostanę po zakończeniu 120 zadań :oops:
    No i się sama zaplątałam :cry::cry:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak itemy i rząd na pnączu otrzymasz po wykonaniu 120 zadań :

Z poradnika :

"W miarę wypełniania paska postępu będziemy otrzymywać:

- po 30 krokach - item "Wodna zabawa"
    870 PD/TPD co 8 godzin
    wielkość 1x2

- po 70 krokach - item "Napełnij konewkę"
    900 PD/TPD co 8 godzin
    wielkość 1x2

- po 100 krokach - item "Wodny relaks"
    1920 PD/TPD co 8 godzin
    wielkość - 2x2

Za zapełnienie całego paska postępu możemy wygrać - Rząd Cudownego Pnącza "Woda siły doda"
    Co 10 godzin będziemy otrzymywać:
    - 42 PD x poziom Farmy
    - 42 TPD x poziom Bahamaramy"

Itemy w pozostałych zadaniach są dodatkowe.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Atenko, no to wszystko jasne :), ale lepiej się upewnić :) Tak to jest, jak człowiek za bardzo zagłębia się w sens słów :oops: i dopisuje demagogię xDxD Sam się zakręca w domysłach i spekulacjach ;):)
    Dziękuje, można zawiesić kłódeczkę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cieszę się, że mogłam pomóc i wszystko już jest jasne. Również dziękuję i kłódeczkę zawieszam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.