Nagroda za komiks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Izabelkaa, 11 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Izabelkaa

Izabelkaa Okazjonalny autor

Dzisiaj po wykonaniu komiksu - dwa razy, bo za pierwszym razem myślałam, że coś się zawiesiło :-( - nie otworzyło mi się okienko z nagrodami. Tak jakby za ich wykonanie nie były przewidziane żadne nagrody, a wiemy, że są ;)
    Jak widać problem jest raczej globalny, a nie pojedynczy jakby to wynikało z postu koleżanki poniżej.
    Proszę o pomoc.

2. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Mam to samo, zero nagród za komiks :((((

Izabelkaa lubi to.
  3. Izabelkaa

Poczekajmy, może zaraz ktoś z góry odezwie się w tej sprawie i powie nam co się dzieje :D

4. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Raczej do Pt, nie ma co pisać

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem braku nagrody w postaci skrzyni ze skarbami został już zgłoszony do działu technicznego gry. Odpowiednie osoby zajmą się usunięciem problemu a nam pozostaje cierpliwie czekać i może do tego czasu wstrzymać się z wykonywaniem Komiksów.

SirMarkIIII lubi to.
  6. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

to może jakieś oo odnośnie komiksów bo ja też zagrałem towar straciłem a głównej nagrody nie ma

Izabelkaa lubi to.
  7. SMOD_Atena

zbyniek12370, jak tylko otrzymamy jakieś OO do zamieszczenia to jak zawsze zostanie zamieszczone. Na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji na ten temat poza tym, że problemem zajmuje się dział techniczny gry.

Izabelkaa, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. Izabelkaa

Nie mam, dziekuję :)
    Poczekam na OO w tej sprawie

9. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

BP przyznaje się że jest błąd ale nie ostrzega graczy aby na chwilę obecną nie grać w komiksy przecież nie wszyscy czytają całe forum niektórzy tylko oo

Izabelkaa lubi to.
  10. SMOD_Atena

zbyniek12370, aby stwierdzić że jest błąd, to najpierw trzeba przeanalizować sytuację i zapewne po przekazaniu zgłoszeń Graczy do działu technicznego gry sytuacja jest analizowana i odpowiednie osoby starają się rozwiązać problem. Kiedy stwierdzą że jest błąd, znajdą przyczynę, usuną ją i prześlą nam jakieś informacje na ten temat, to zostaną zamieszczone w odpowiednim miejscu.

A tymczasem skoro Autorka nie ma już pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.