nagroda Jackpot

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kris, 27 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kris

kris Czeladnik forum

witam, dzisiaj wygrałem główną nagrodę w kole fortuny i powinienem dostać w nagrodę muzycznego kwiatka, były fajerwerki ale kwiata niema, gdzie go mogę odebrać ???

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wyloguj się i zaloguj ponownie. Kwiatek powinien być w zakładce z dekoracjami.

3. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

W zakładce z itemami (inwentarz), tam gdzie są dekoracje :)

4. kris

kris Czeladnik forum

Witam, dzisiaj ponownie szukałem kwiatka i niestety go nie mam :eek:

5. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

Witam,a czy faktycznie na kole był kwiatek?chyba są zabrane z koła jak wprowadzili ptasią skałę-ale może się mylę:)

6. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Sprawdź na kole wygrane nagrody. Będziesz wiedział na pewno, co wygrałeś. Czasem zdarzają się psikusy.
    Pozdrawiam

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Faktycznie tak jak napisała Iskierka95, muzyczne kwiatki nie powinny już pojawiać się na kole fortuny.

kris, czy sprawdziłeś w zakładce " Wygrane nagrody" co rzeczywiście wygrałeś na kole ?

8. kris

kris Czeladnik forum

W poradniku jest napisane że główna nagroda w kole fortuny jest kwiatek, jeśli ten poradnik jest już przestarzały i nie aktualny to nie mam więcej pytań. Temat do zamknięcia >:(

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2016
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Co kręcenie to nagroda jest inna ;) sprawdź co wygrałeś ;)

10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kris po wejściu na koło fortuny pod listą nagród jest opcja "wygrane nagrody".

Kliknij na tą opcję a dowiesz się co tego dnia wygrałeś na kole fortuny. Jeśli był to muzyczny kwiat i nie otrzymałeś go to zapraszam do kontaktu z Pomocą Techniczną. Tylko tam są w stanie stwierdzić co się stało z wygraną nagrodą.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

11. kris

kris Czeladnik forum

Temet do zamknięcia.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.