Nadzwyczajny pakiet farmerama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika avangarda00, 13 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. avangarda00

avangarda00 Czeladnik forum

Czy ktoś coś wie na temat tego pakietu ?
    Dlaczego w PL jest niedostępny i ile by kosztował oraz co wchodzi w jego skład?
    Szkoda ze wyskakuje jako możliwość zakupu a później okazuje się, że jest to niemożliwe... ;/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Są to oferty indywidualne kierowane do określonej grupy docelowej Graczy, u mnie nie ,a niestety takiego pakietu więc trudno mi powiedzieć jaka jest cena i co wchodzi w jego skład.

Dopytam jednak czy obecnie występują może jakieś problemy z zakupem pakietów specjalnych. Bardzo proszę o cierpliwość.

3. avangarda00

Dziękuję za zainteresowanie się sprawą.
    Ten pakiet widnieje u mnie w newsach.
    Czekam zatem na dalsze informacje w tej sprawie.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Czy nie jest to czasem wyprzedaż wspaniałych superpakietów, czyli superpakiet doskonałych nawozów i Superpakiet zaklinacza zwierząt?

Sprawdź proszę czy na innej przeglądarce również występuje problem z zakupem.

5. avangarda00

6. BA_Czerwona

Podejrzewam, że cena to 39,99 PLN, natomiast skład to pomocnicy na 30 dni, po 15 x Zagadkowe tropikalne drzewo „Java” i 15 x Zagadkowe drzewo „Sinbad”, 140 florenów, 15 wejściówek imprezowych i cylinder iluzjonisty.
    Czy problem z zakupem występuje na innych przeglądarkach?

7. avangarda00

Niestety tak, próbowałam zarówno na Google Chrome jak i Mozilla Firefox ale problem występuje w obu przeglądarkach.

8. BA_Czerwona

Nie mamy żadnych zgłoszeń w tej sprawie, ale przesłałam informację i czekam na wiadomość zwrotną.

9. BA_Czerwona

Wg działu płatności wszystko powinno działać, ale wprowadzili drobne zmiany, czy możesz sprawdzić raz jeszcze?

10. avangarda00

Dziękuję za pomoc, teraz wszystko już działa poprawnie :) !

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuje naszej BA za pomoc :)
    Skoro wszystko już działa, temat zamykam.

Honorat. i BA_Czerwona lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.