Nadzwyczajni pomocnicy w zbiorach - pakiet za 41.99

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika a-bara, 27 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. a-bara

a-bara Okazjonalny autor

Co oznacza "pomocnik w zbiorach" w tym pakiecie? Tylko kombajn czy wszyscy pomocnicy?

MaDzo lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

a-bara jak wskazuje nazwa pakietu "Nadzwyczajni pomocnicy w zbiorach" - powinien on zawierać komplet pomocników. Po kliknięciu Kup rozwija się po prawej stronie okno ze szczegółami i tam powinno być napisane co dokładnie zawiera pakiet.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. a-bara

a-bara Okazjonalny autor

"Abonament na młyn, pomocnik w zbiorach i żywa legenda John Cytryna czynią tę ofertę jedyną w swoim rodzaju" Tak jest napisane.

Dokładnie "pomocnik w żniwach na miesiąca nie jak w innych przypadkach było "pomocnicy" dlatego proszę o doprecyzowanie.

MaDzo lubi to.
  4. SMOD_Atena

a-bara moim zdaniem powinien to być komplet pomocników czyli kombajn, siewnik, stajenny, budowniczy, chmurkowy pomocnik i asystent hodowli ale dla pewności dopytam jeszcze i sprawdzimy co dokładnie wchodzi w skład tego indywidualnego pakietu. Bardzo proszę o cierpliwość.

MaDzo lubi to.
  5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Oferta jest bardzo atrakcyjna ale ja również poczekam na sprecyzowanie odnośnie pomocników

6. SMOD_Atena

Czekam na konkretne informacje, bo nie mam jak tego sama sprawdzić, u mnie są inne pakiety. A w międzyczasie - przy każdym pakiecie jest taka literka "i" w niebieskim kółku i po kliknięciu w tę literę powinno otworzyć się okienko z dokładnym opisem pakietu.

a-bara czy kliknęłaś w tę literę "i" i jaki jest opis w okienku? możesz dołączyć zrzut ekranu z widocznym opisem?

MaDzo lubi to.
  7. a-bara

a-bara Okazjonalny autor

Abonament na młyn, pomocnik w zbiorach i żywa legenda John Cytryna czynią tę ofertę jedyną w swoim rodzaju. Nie ma czasu na wahania – trzeba działać!

Pomocnik w żniwach na miesiąc
    Miesięczny abonament na młyn
    John Cytryna – o 5% zwiększa szansę na przedmioty na polu, na którym się go umieści.

Możliwy jest tylko jednorazowy zakup!

To jest dokladny cytat. Zrzutu nie potrafie zrobic:(

8. SMOD_Atena

Ten opis jest w oknie Newsy, czy po przejściu do Galerii handlowej i kliknięciu litery "i" przy pakiecie?

Jak zrobić zrzut dowiesz się z poradnika: Jak zrobić screena.

MaDzo lubi to.
  9. a-bara

a-bara Okazjonalny autor

Po kliknieciu kup i kliknieciu literki "i" zanim przejde do platności

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ja tego nie mam
    ale tak to wygląda [​IMG]

Super znajomy sąsiad potwierdza :)

SMOD_Atena i MaDzo lubią to.
  11. a-bara

a-bara Okazjonalny autor

A u mnie wygląda to tak [​IMG]

12. SMOD_Atena

agniecha$ bardzo dziękuję za pomoc - to jest właśnie opis, który pojawia się po kliknięciu w literkę "i" i taki też powinien być u Ciebie a-bara. U mnie są inne pakiety tak jak napisałam wyżej, ale po kliknięciu w literę "i" czyli informacja - pojawia się dokładny opis.

Kliknij proszę przy swoim pakiecie tę literkę (nie na koszyk), zaznaczyłam na obrazku czerwoną obwódką:

pak.png

Czy pojawił się opis jaki zamieściła wyżej agniecha$?

MaDzo lubi to.
  13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Kupilam....w ofercie wszyscy pomocnicy na miesiąc:)

SMOD_Atena lubi to.
  14. a-bara

a-bara Okazjonalny autor

Ok. Znalazlam te okienko:) Nie wchodziłam przez galerie tylko przez newsy:).
    Dziękuje za pomoc. ide na zakupy:):)

15. SMOD_Atena

MaDzo czyli się nie myliłam, dziękuję pięknie za potwierdzenie.

a-bara udanych zakupów życzę i temat zamykam.

MaDzo lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.