nadzieja umiera ostatnia....

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wampirzyca30, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wampirzyca30

wampirzyca30 Czeladnik forum

bardzo Was proszę o napisanie konkretnie kiedy moja sprawa zostanie zakończona; sposób jest prosty: znalezienie zgłoszenia, korespondencji dalszej, waszego maila że zgłoszenie jest przyjęte i napisanie mi, ile takie zgłoszenie jest realizowane :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Opracowywanie zgłoszeń jest indywidualne i w zależności od stopnia problemu odpowiedź jest udzielana szybko lub może potrwać dłużej,ale zawsze jest udzielana tak szybko jak tylko jest to możliwe.
    Z pozycji forum tego nie sprawdzę,ani żadnego zgłoszenia tutaj nie znajdę,więc też żadnej odpowiedzi na pytanie nie potrafię Ci udzielić.Jedno co mogę zaproponować to prześledzenie swojej skrzynki odbiorczej,folderu SPAM,itp....być może tam znajduje się odpowiedź z PT na którą czekasz lub też korzystając z opcji "Odpowiedz" w otrzymanej korespondencji z PT napisz proszę ponownie i dokładnie opisz sytuację.Nic innego z tego miejsca nie jestem w stanie zrobić.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wampirzyca30

wampirzyca30 Czeladnik forum

dlaczego zawsze tak piszecie? za PT kryje się człowiek za to odpowiedzialny; w mailu jest napisane że potrwa to kilka dni, a mail od PT przyszedł 24 marca

Czy zamiast tego poniżej, nie możesz mi odpowiedzieć na pytanie? bo jeżeli piszecie w mailu ,że zajmuje to kilka dni, to mam prawo wiedzieć ile; Ty akurat odpowiadasz za PT, więc mogłabyś mi odpisać jak człowiek człowiekowi - z szacunkiem, bez złośliwości. Zastanawiam się, czy gdybyś była na moim miejscu, byłabyś tak spokojna jak ja. Ta gra ma być przyjemnością, a skoro jesteś za coś odpowiedzialna, chciałabym w końcu napisać że PT jest życzliwe graczom, którzy nie okłamujmy się wkładają pieniądze w tą grę. Czy w pracy<jeżeli pracujesz> też nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków, albo odwlekasz je na później? Ale cóż.... ja zawsze myślę, że ktoś postąpi tak jak ja bym postąpiła.

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2015
    strasznynick lubi to.
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Witam,
    otrzymałaś jasne wskazówki dotyczące dalszego postępowania zarówno w PT, jak i na forum, o czym pisałam tutaj >KLIK<

Wczoraj również założyłaś wątek w tej sprawie, a według Regulaminu nie powinno się w ten sposób zaśmiecać forum.

Proszę przeczytać jeszcze raz wiadomości, które otrzymałaś oraz posty, które napisałam poprzednio i zastosować się do tego, co zostało Ci przedstawione.

5. Autorka była dzisiaj obecna na forum ale więcej pytań nie widzę, rozumiem więc że wszystko jest jasne i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.