NADESZŁA PRZESZŁOŚĆ

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Monika_h_86r, 23 lipca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Monika_h_86r

Monika_h_86r Okazjonalny autor

Witam w poradniku zapisane jest,że klepsydra będzie wypadać z pól Plantacji.Natomiast wypadają flakoniki ani jednej klepsydry dlaczego wprowadzacie graczy w błąd.Zawiedziony gracz.

2. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

mam to samo, na plantacji ani jednej klepsydry z roślin a poradnika podaje że z roślin powinny wypadać i skąd je wziąć?

3. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

ja tez nie dostałam wypadajek.... w misjach jest napisane, że będa wypadac na głównej łace.... to moge sprawdzic dopiero za kilka godzin...
    ale jak bedzie, to tylko siła wyzsza wie.... niestety cały misterny plan realizacji eventu 'poszedł sie bujac'

4. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Klepsydry wypadają z głównej łąki, poradnik został zaktualizowany

5. Monika_h_86r

Monika_h_86r Okazjonalny autor

Zmiana w poradniku nastąpiła 15 minut temu ,a ewent zaczoł się o godz.14 zmarnowane zbiory pszczół i zjedzone 100% ale dla Was to nie ma znaczenia to gracze są stratni a nie Wy.

6. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Na początku poradnika jest informacja , napisana czerwoną czcionką:
    "Poradnik ma charakter poglądowy – zawarte w nim informacje mogą ulec zmianie. Aktualne dane dotyczące eventu znajdują się w grze."

Temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.