Nadchodzą czarne obłoki-itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pacynka28, 9 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pacynka28

pacynka28 Forumowy żółtodziób

Map pytanie może jest ktoś kto mi pomoże :( sprawa dotyczy zakupionego rzędu chmur "Nadchodzą czarne obłoki" kupiłam za 200FL i wszystko by było ok gdyby nie to że nie mam itemów do wystawienia czy za taką kasę itemy powinny być w zestawie?????

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pacynka28 Twój post przenoszę ponieważ zadałaś pytanie w niewłaściwym dziale.

A jeśli chodzi o itemy na ten rząd chmur to są do kupienia w sklepie Jacka podczas Pełni, tak jak jest napisane w poradniku:

"Przy zakupie rzędu "Nadchodzą czarne obłoki" otrzymamy rząd pnącza o tej nazwie:
    Można na nim ustawić itemy uzyskane ze sklepu Jacka i misji Świetlik: Taniec dyni, Okazały portret, Precyzyjna nauka (wszystkie są związane z ostatnią aktualizacją).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pytań nie ma, więc wątek zamykam.
    Dziękuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.