nadal problem z kombajnem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika litkajestem, 5 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. litkajestem

litkajestem Moguł forum

nic nie zostalo rozwiazane, kombajn nadal sie zacina, nie jest to wina przegladaki, bo na kazdej jest to samo, zeby ubiec podpowiedzi, komp jest sterylnie czysty xD wiec problem istnieje nadal, a i do tego zacina sie woz karnawalowy, nie mozna oddac, ino trza czekac, lub przelogowac, a mi sie nie chce...

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

A czy wyczyściłaś również ciasteczka flashowe oraz dokonałaś reinstalacji Adobe Flash Player?
    Czy sprawdzałaś realną prędkość i stabilność łącza internetowego?

3. litkajestem

litkajestem Moguł forum

mozesz o to zapytac kogos kto ma pare dni komp, a nie mniexD i wyraznie napisalam, ze komp mam sterylnie czysty, czy czegos nie bylo widac, lub zle napisalam....

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Skoro piszesz o czystości to przedstawiłam kilka innych powodów zacinania się gry.
    Sprawdziłam i nie mam żadnych problemów z dekorowaniem czy obsługą kombajnu.
    Zapraszam Cię więc do pomocy technicznej, gdzie mamy możliwość sprawdzenia i większego manerwu, zwłaszcza przy słabej współpracy z Graczem.

5. litkajestem

litkajestem Moguł forum

serdecznie dziekuje, ale co do pomocy tech. to sobie odpuszcze, mniemam iz z czasem sie unormuje;) jak zawsze
    mozna zakluczyc...

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.