Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Roślinka posiana. Wyleciało 112 płatków i 86 kropel. Zobaczymy co to będzie dalej

NASTKA.BURAN lubi to.
  2. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Spore ilości ZB w nagrodach do wygrania jak nigdy, czyżby to już tak na stałe zostanie?
    Ciekaw jestem czy tym razem ukończę ten ewent, w zeszłym roku coś pogmatwałem i trochę zabrakło do pnącza.

Azile, magdalena oraz leloszek373 lubią to.
  3. jutrzenka45

jutrzenka45 Forumowy żółtodziób

Skąd mam wziąsc OLBRZYMI GOZDZIK??????????? Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

To roślina eventowa. Dostajesz 10 sztuk na rozsiew...Czytaj FAQ
    Sieje się go na Bahamie. Tam go szukaj

5. jutrzenka45

jutrzenka45 Forumowy żółtodziób

U mnie nie ma Olbrzymiego Gozdzika??? Prosze o pomoc.

6. saktura

saktura Forum Pro

111 płatków był mix na farmie (warsztaty, zagrody, drzewa) i 67 z karnegii na baha.. ciut mało jak na roślinę 24h o_O

SperanzaE lubi to.
  7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Olbrzymi goździk jest na bahamie do siania

8. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Ojjj... kurek mocno przykręcony... :oops::p
    U mnie z nocnych goździków oraz karnegii olbrzymiej wspomaganych jak zawsze JC i pnączami wyleciało odpowiednio 221 płatków śniegu i 157 kropelek rosy. To zaledwie 18% oraz 23% tego, co potrzebne do ukończenia eventu w całości, a więc niezbyt wiele jak na wcześniejsze "jaśkowe osiągi". Cóż, zobaczymy, jak to będzie dalej.
    Póki co trzeba wysiać eventówkę. Na noc może postawię drzewka xxl i zobaczę, jak im pójdzie. ;)

9. kett955

kett955 Analityk forum

107 płatków śniegu z dzikiej róży i 62 krople rosy z karnegii, malutko jak na rośliny długo rosnące

-agax3- lubi to.
  10. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

u mnie troszkę gorzej 106 płatków i 60 kropli

-agax3- lubi to.
  11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

140 płatków i 79 kropli.Zobaczymy co będzie dalej.

-agax3- lubi to.
  12. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

sprawdź proszę na Bahamie.

Jeden z Twoich postów usunęłam - zawierał sam cytat.

Nie pisz proszę dużymi literami. Na forum to oznacza krzyk i jest to niezgodne z regulaminem.

13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

U mnie już 2 zasiew , ale mało wypadajek 81 płatków i 88 kropli :wuerg:. Może uda się nadgonić ;).

olgs3 i AngelGina lubią to.
  14. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Witajcie :D u mnie z dzikiej róży 104 płatki i z karnegii 68 kropelek,drugi rozsiew zrobiony,zaczynamy zabawę...zamiast topić marzannę i wiosenny gaik stroić my zbieramy na farmie płatki śniegu...jakby te za oknem nie wystarczyły :cry:xD

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Cud jakiś :) Wylosowałam najpierw 200% a potem 100%.Dobrze,że jutro mam wolny dzień :D

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Event zacznę ok. 17. Póki co bawię się z excelem. Jeśli na start poprzedniego eventu miałam 12,75% końcowego stanu wypadajek, to teraz dla wykonania całości powinno mi wypaść co najmniej 153 szt. płatków i 87 szt. kropli, co - jak widzę - może być trudne. Pewnie odkręcą kurek w trakcie, bo na razie wydaje się zbyt mocno przykręcony.

17. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

150 płatków śniegu i 56 kropelek
    spokojnie podchodzę do eventu ponieważ nie posiadam dostępu do wszystkich roślin na baha
    gram bez realnej kasy,więc muszę mieć bardzo dużo cierpliwości i zaparcia :)

18. Auas

Auas Okazjonalny autor

kropelki to leca jak krew z nosa bez uderzenia

19. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Coś słabo z wypadajkami,jak nie zdobędę tych ostatnich zagród przez wypadajce to będzie mój ostatni event . Miałam nie robić ,tylko skusiły mnie te ślimaki i lwy.

LusiaSZ i Azile lubią to.
  20. b4lagan

b4lagan Okazjonalny autor

Faktycznie wypadajek jak na lekarstwo 92 i 90 jak na roślinki 24h to troche mało chyba trzeba pokasować wszystkie zagrody które mam (bażanty i bizony z nich nic nie leci) ale zobaczymy jak pójdzie nagrody super nie powiem dawno takich nie było - tak trzymać

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.