Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Event prosty, łatwy i przyjemny nie rujnuje stodoły, fajne nagrody ...ślimaki juz mam a o lwy walcze w społdzielni ale kolejna zagroda sie przyda ... a nóz widelec :p W pace jesc nie woła . Robie oczywiście ze tak :)

2. pretensja

pretensja Forumowy żółtodziób

Kto mi przypomni gdzie jest jabłko cukrowe

3. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

dzięki. zagapiłem się. zaraz wycinam. cha gapowe a już myślałem, że przycwaniakuję. jeszcze raz dzięki;)

4. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

To inne drzewko: flaszowiec, owoc jabłko cukrowe. Nie wiem, co mnie tknęło, chyba fakt, że było ostatnio dużo bananów do zdobycia i odblokowałam wszystkie roślinki na Bahamie. Fajny ewent, dobre nagrody, oby wszystkim wypadajki obrodziły

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Tu chodzi o owoc flaszowca. Drzewo do odblokowania w świątyni.

gretag lubi to.
  6. pretensja

pretensja Forumowy żółtodziób

Dzięki bardzo. Pozdrowionka.

gretag lubi to.
  7. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Ja mam na stanie 549 bananow i wszytko odkryte. Rozbudowanych farmerow, 379 poziom na wyspie mam. Nie robie, bo wolno nie robic i nuzy mnie wieczne sianie i zbieranie.

8. anna0089

anna0089 Książę forum

Bardzo fajny ewent. Bahama cała odblokowana. Schodzimy z hamaczka ,wdziewamy kaloszki ,siadamy na kombajn Bizon i do roboty.

9. aisunel

aisunel Generał forum

No to Madziu/chyba,powiedz mi jakie masz oczekiwania?/.Ja osiagnalem miliard grosikow i staram sie je powiekszac,zawsze mam kombajn,krory pozwala zbierac,poniewaz reszta jest latwiejsza;).Poziomy dla mnie nieistotne,pewnie mamy zblizone;jak Ty:).Generalnie ciezko powiedziec,opuszczam ten pokoj i zamknac,ale coraz trudniej szukac adrenalinki,oj coraz:D.A,inwestuje pln. w te rzadkie po4,99,super ofertxD:eek:.Zrobie go w calosci w 48h i wiem,ze beda szybsi;)Zapomnialem o wypadajach,moge nie zdazyc;)

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2018
    gretag i gosiagosia60 lubią to.
  10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:cry:Daniel, ze zrozumieniem Twoich postów, nawet wujaszek google,miałby kłopot z tłumaczeniem :cry:Skrótami myślowymi lecisz-no przynajmniej ja nie nadążamxD
    I tu masz rację-wolno wojewodzie na swojej zagrodzie ;) Ten chyba zrobię ale kilka już pominęłam i wcale się z tym źle nie czuję...

gretag, olgs3 oraz -agax3- lubią to.
  11. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

Hej :) no mnie też by się coś przydało tych bananów by na wodospadach coś poszerzyć :) ale w stodole co raz mniej zapasów :)

.-Kamilka-. lubi to.
  12. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Trochę mnie te lwy i ślimaki kuszą,miałam nic nie robić ,nawet tego utylizatora nie ruszyłam i niebyt jestem przygotowana,bo dopiero przeczytałam poradnik.

gretag lubi to.
  13. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Prawą stronę zrobię całą, w lewej będę musiała się trochę bardziej postarać, pokombinować z bananami. Może się uda

-agax3- lubi to.
  14. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Kurcze, w rekordowym tempie zrobiłam misje tropikalny ogród dendrologiczny i jeszcze coś tropikalne o_O musiałam odblokować ostatnią komnatę i solanum coś tam (czy jakoś tak :p ). Brakuje mi jeszcze 18 ZB, ale coś tam się uzbiera z zadań ;)

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Jeśli o mnie chodzi to w skleporamie w tych najbardziej interesujących okienkach mam czerwony pasek z napisem "wyprzedane" a bananów nie kupuję ponieważ po ostatniej aktualizacji zostało mi ich 705 więc moje zainteresowanie utylizatorem jest średnie..
    Event- podoba mi się. Pewnie zrobię bo nagrody niezłe:)

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Item,który mi się podoba jest po prawej stronie, zatem, .... może się skuszę na jakieś działanie, tylko to sianie ... no i nie mam dotępu do kolczocha, czapetki i solanum mammosum .Lewa strona byłaby zatem łatwiejsza, a z pewnością tańsza. Jeszcze się nad tym zastanowię. Zawsze mogę też pobujać się w fotelu.

17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Trochę fajnych nagród jest, ale nie chce mi się robić .... wolę "sprawa zaginionej wydry" :)

Pozwodzenia w evencie :)

18. niki1990

niki1990 Komandor forum

ja olewam utylizator, ale tego to robię, bo pnącze fajne. I przy weekendzie zaczyna się pociąg. Już się nie mogę doczekać..A co do tego eventu, to oczywiście farmy do 14:00 nie ruszam. Nasiałam goździków, ale na baśce to mam tylko jedno pole w melonach i akurat to najmniejsze, więc trochę się obawiam, jak to będzie z wypadajkami z hibiskusa...

olgs3 i gretag lubią to.
  19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Najmniejsze pole na baśce to wodospady, a w/g poradnika na wodospadach wypadajki nie lecą...

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

Jakoś na wodospadach mam 132 pola a w lesie 60...Z tym, że w lesie to ja trzymam jeszcze wszystkie drzewa i zwierzęta. no co za sknery, motyla noga.. Teraz dopiero doczytałam, ze na wodospadach nie leci. Idę więc je zebrać

A tak przy okazji, ma ktoś jakiś genialny pomysł, skąd na szybko wziąć ok setki złotych bananów?

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.