Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na spotkanie wiosny wiosenne porządki zrobię jakże by inaczej. :D
    8 komnata, przedostatnie drzewko.:)

gretag lubi to.
  2. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Drzewko na baha za złote banany

gretag lubi to.
  3. kajka4065

kajka4065 Czeladnik forum

To drzewo na Baśce :) i jest do odblokowania w świątyni

gretag lubi to.
  4. wisniaj

wisniaj Forumowy żółtodziób

Dla mnie tez pozamiatane... Slimaki będą, ale wyspa mnie blokuje - mam 235 poziom, to piramida tylko do połowy odblokowana. Nawet pnącza nie dostanę, no chyba, żeby.....

gretag lubi to.
  5. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

A ja bym bez problemu zrobiła cały, ale nie robię bo mi się nie chce , ciągle sianie, zbieranie, młyn. Ślimaków nie mam, lwów też, są do zdobycia w spółdzielni.

bogusiania lubi to.
  6. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dziękuję, szukałam w złej tabelce :). I oczywiście braknie 30 ZB.
    Czy ZB można kupić za floreny ?

gretag lubi to.
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na ślimakach ani lwach,to mi jakoś specjalnie nie zależy ale pnącze fajne.Tylko co ja biedna zrobię z jednym kuponem na 12 godzin i dwoma kombajnami za farmarki:cry: :cry::cry:Popróbuję jednak coś pogrzebać w tym evencie...

8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Fajny event:D RobięxDWszystko na wyspie odblokowanexD Nie wiem tylko czy mam wszystkie potrzebne produkty, ale jak coś to dorobię:music:

gretag, olgs3, -agax3- i dalsza osoba lubią to.
  9. aisunel

aisunel Generał forum

Taka gra:D.Sa i to od bardzo dawna tylko jakos nie udalo Ci sie ich wyluskac:eek:Dla rozbudowanych farmerow ewencik banalny,nagrody zacne i rzadkieo_O.Zostalo ponad 20h utylizatora,gdzie do zdobycia duzo dukatow,za ktore mozliwosc zakupu hektolitrow ZB:p.No i przed nami wielodniowy lament i narzekanie,nie leca,nie mam,tylko kasa,schodzi na psy,a samokrytyki zero,0xD:p:eek:

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2018
  10. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

kurteczka....może do jutra uda mi się jakoś odblokować ostatnią komnatę...i wtedy braknie mi 40 bananów do odblokowania tej roślinki...

gretag, bogusiania oraz aisunel lubią to.
  11. urwena

urwena Okazjonalny autor

Mnie sie ogolnie podoba. Tez nie mialam odblokowanych wielu rzeczy, ale mialam banany i odblokowalam szybko. Ale to dlatego ze nigdy tez nie odblokowuje wszystkich nowosci od razu. Juz sie nauczylam ze BP lubi zaskoczyc i czekam gdy cos bedzie potrzebne i odblokowuje. No wyjatkiem sa drzewka, ktore odblokowuje na biezaco :)
    Jedynie aby wypadajki lecialy dobrze i tyle ;)
    Powodzenia

12. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka evencik oczywiście robię i nawet już zacząłem:p bo pojawił mnie się w stodole gwiezdny kwiat 10 szt. wysiałem wchodzę na polane na zasiew i co! mam znowu ale ,,tylko,, 5. zasiałem. jestem ciekaw co z tego będzie he he he xD

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Urośnie,ale to nie ma żadnego znaczenia dla jutrzejszego eventu,bo jest z Nublonów.Więc radość nieco przedwczesna.

Event oczywiście robię.Roślin nie jest zbyt wiele,biorąc pod uwagę ich czas wzrostu.Ale sporo za to wypadajek na wyspie.Ale do uzbierania.

14. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Podpowiedz jak i gdzie można kupić te hektolitry ZB , mnie udało się w skleporamie kupić tylko 5 ( opcja powtarzalna raz w miesiącu )
    Talarów mam sporo, ale nie wiem jak je zamienić na ZB ??? :):):)

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

W zakładce "specjalne" jest do kupienia 100 ZB za 2200 talarów:)

gretag i aisunel lubią to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

W zakładce specjalne jest do kupienia 50x i 100x złoty banan.:)

gretag, gosiagosia60 oraz aisunel lubią to.
  17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

nie wiem czy jestem gotów do kolejnych ewenów ale coś powalczę

18. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Jest , znalazłam, kupiłam, dziękuję :):):)

aisunel lubi to.
  19. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Witam sąsiada :p
    Ja też się waham, ciągle nadrabiam zaległości ale wkrótce Kędzierzawy da 5 ZB to wreszcie odblokuję coś w Wodospadach bo z jednym poletkiem na Baha to ciężko :D

gretag lubi to.
  20. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Dużo fajnych nagród:D;) zrobię ten event:inlove::)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.