Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czikita89

Czikita89 Czeladnik forum

Na 40 minut przed końcem udało się odblokować pnącze oraz zdobyć lwy :)
    Ślimaki były niestety poza zasięgiem (zrobione 50 zadań) ale cieszę się z tego, co mam :)

Gratulacje dla osób, którym się powiodło i trzymam kciuki za tych, co jeszcze walczą :)

.-Kamilka-. i elwira17 lubią to.
  2. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Udało się i ślimaki i lwy, ale w ostatniej godzinie eventu :p

yen10 lubi to.
  3. monika78sz

monika78sz Czeladnik forum

Zazdroszczę, mi brakuje 20 kropelek, niestety już nie dam rady :(

elwira17 lubi to.
  4. frocisz68

frocisz68 Forumowy żółtodziób

Niestety, mnie też załatwiło 16 kropelek wody!!!

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 marca 2018
  5. Oponcja

Oponcja Okazjonalny autor

Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli. Dzięki ostatnim przesłanym płatkom śniegu ukręciłam ostatni brakujący zapach wiosny i mam! Mam i lwy i ślimaki, o pnączu nie wspominając.
    Trochę było zabawy, bo musiałam dokupić posąg solanum, ale dzięki bananom z eventu i wygranym na imprezowym kole, udało się!
    Event był trudny o tyle, że aby go ukończyć trzeba było mieć mnóstwo odblokowanych posągów, a na dodatek płatki śniegu leciały kiepsko. O dziwo, nie miałam problemu z kropelkami. Tych sporo zostało.

Gratuluję tym co ukończyli, współczuję tym, którym się nie udało.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty z prośbami o wypadajki usunęłam.
    Na przyszłość pamiętajcie, proszę, że o wypadajki prosimy w wątku do tego przeznaczonym: Przedmioty eventowe.

7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No cóż! Nie zrealizowałam ostatecznych zamierzeń. Na Farmie zakończyłam planowo czyli na 70 zadaniu i został mi w stodole 1 krokus . Na Wyspie coś źle obliczyłam i brakło mi rano dwóch gożdzików . Posiałam wprawdzie brakujące na jednym polu, ale ... zapomniałam zebrać . Skończyłam zatem na zadaniu 58, a nie jak planowałam na 61. Nic to! I tak jestem zadowolona z eventu zwłaszcza ze zdobytych kuponów i ZB. No i przy okazj odpaliłam kolejną gałąź pnącza.

.-Kamilka-. lubi to.
  8. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

A ja zapomniałem rano zebrać plony przez co nie udało się zrobić ostatnich 21 zadań żeby mieć pnącze :mad:

9. roksovicky

roksovicky Forumowy żółtodziób

ślimaki zdobyte, lwy poza zasięgiem :( Ale i tak jestem zadowolona

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie, event za nami, tak więc tradycyjnie zakukam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.