Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Rząd pnącza z Dożynek 2014.
    Skraca do 1 sekundy czas wzrostu niektórych roślin uszlachetnionych w szklarni - pod warunkiem posiadania potrzebnych uszlachetnień, podlania super nawozem oraz zastosowania odpowiednich produktów z rzemiosła.
    Dzięki temu można szybciej uzbierać wypadajki.
    Niestety w tej chwili pnącza kasztankowego już nie można nigdzie zdobyć.

kropelka04, MKMK2002 oraz Kasialka lubią to.
  2. gallarcik

gallarcik Forumowy żółtodziób

b bardzo przykro mi ze nie moge ruszyc zadankiem jabłko cukrowe to zadanko nie dla mnie szkoda wielki zal

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

To pnącze -żniwa 2014- znajdują się na nim 4 itemy-kasztanowa sarna,kasztanowy farmer,kasztanowy pająk,kasztanowy jeż. To pnącze oprócz pd skraca czas wzrostu rośliny przy zastosowaniu super nawozu o 5%. Przy uszlachetnieniach ze szklarni,białej niewinności i kerststolu- znacznie skraca czas roślin dłużej rosnących-goździka czy rózy

4. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Oj lamentujecie że wypadajki rośliny a i tak robicie heh Ja na początku gry też lamentowałem a od 6 miesięcy wiem że i tak dam radę ;) Rvrnt skończony w całości wczoraj :)

5. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

dziękuję za pomoc dobrym duszyczkom:)
    melduję że skończyłam. mam i lwy i ślimaki, póki co poszły do paska a ja posadziłam wszędzie drzewa- do jutra odpocznę z sianiem xD

6. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

hejka kochani zebralam wszystko ... zaraz do pracy a brakuje mi 3 platki sniegu moze ktos zechce pomoc i slimaki beda mialy dom :))? wielkie dzieki

7. 1zosia

1zosia Czeladnik forum

80 kropli rosy do lwów, ślimaki 40 zadanie... proszę o kropelki rosy

8. 1tomek1

1tomek1 Czeladnik forum

lwy za 40 kropli, ślimaki dopiero 59 zadanie- też brak kropli rosy... może ktoś poratować...

9. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

dzieki wielkie dorabora :pP mam slimaczki

10. miki50284

miki50284 Forumowy żółtodziób

a mi trzeba rosy do lwów i płatków .... ( lwy są już w zasięgu)

11. Ewa6363

Ewa6363 Okazjonalny autor

trofea zdobyte

oset53 lubi to.
  12. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

mi też się udało zebrać wszystko (xxxx70)

oset53 lubi to.
  13. slawek56

slawek56 Czeladnik forum

lwy mam, blokują mnie płatki śniegu- może ktoś ma jeszcze wolne prezenty....

14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

44 z prawej,50 z lewej idę odpoczywać bo od jutra nowe ewent

15. 1tomek1

1tomek1 Czeladnik forum

lwy mam, jeszcze walczę z płatkami śniegu

16. koniu007

koniu007 Czeladnik forum

a mi brakuje 100 krokusów do ślimaków :(

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja od roku albo i więcej (gdzie mój staż to aktualnie 1 rok i 4 msc) sieję tylko na małych polach. Szczególnie jeśli chodzi o wypadajki. I jeszcze nigdy nie miałam problemu z wypadajkami. Więc chyba to o czymś świadczy. Fakt faktem więcej klikania ale coś za coś. Na chwilę obecną event skończony w sobotę rano i mam tyle wypadajek na plusie. Może to da co niektórym do myślenia. Kasztanka i JC brak. Jedyne co mam to puchary 30/30 na drzewie i tyle.

18. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

D.doberek
    Event ukończony, lwy i ślimaki zdobyte.
    Powodzenia zmagającym się z eventem i miłego dnia.

19. BASIA476

BASIA476 Czeladnik forum

Potrzebuję 34 bananów żeby odblokować te solanum i dokonczyć cały event, tak niewiele pomóż błagam jak to zrobić ?

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

albo odblokuj ten etap za FL z tego co widziałam to koszt chyba 5FL. A jak nie to ZB masz za farmarki. Jeśli brak Ci farmarek to zostają misje ze spółdzielni.
    Pogadajmy jak piraci tam jest sporo ZB.

Ja bym na twoim miejscu poszukała misji gdzie masz do zdobycia FL i odblokowała ten etap za floreny będzie najszybciej.

Misje gdzie są FL:
    -popyt na wełnę zadanie 3
    -szał na angorę zadanie 8
    - guano zadanie 9
    - zadnia gdzie oddajesz jajka, mleko krowie lub kozie tam chyba są floreny
    -wystawa ogrodnicza zadanie 5
    -wsypa skarbów 4 zadanie

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2018
    kropelka04 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.