Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wwlodek

wwlodek Forumowy żółtodziób

gdzie i skad mam wziasc jabłka cukrowe?????

2. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Odblokuj drzewko flaszowca w świątyni na Bahamie, sala 10, drugie z lewej i kup sobie jabłka na targu.
    Jak nie masz bananów do odblokowania, to zorganizuj je sobie w misjach w Spółdzielni.
    Jak nie masz czasu, ani ochoty, to skończ zadanie z jabłkami cukrowymi za 5 florenów.

3. aisunel

aisunel Generał forum

Gdziezes bywal zolty Wlodku przez poprzednie 5 dni:p.Dla Ciebie tylko i tylko za 5 florkow:eek:

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2018
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

ufffffffff brakuje mi tylko 30 płatków i rano będzie koniec :). Co prawda wychlapałam ileś SN , siałam częściowo na super polach ale event zaczęłam w piątek popołudniu ..dobrze że drzewa były postawione to na start wypadalce były :D
    Dziękuję sąsiadom za codzienne prezenty :)
    Powodzenia tym co jeszcze walczą i gratki dla tych co skończyli :)

SperanzaE i olgs3 lubią to.
  5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam Tereniu, co dziennie na noc sieję melony a w dzień solanum coś tam
    i myślę że się uda bo już tylko 30 szt brakuje.

ANIUTKA1959 lubi to.
  6. niki1990

niki1990 Komandor forum

No jeszcze mi zostało równiutko 76 szt gwiazdek do końca eventu i ślimaczki będą moje. Ale spoko luz bo za 3,5 godziny zbiór karczocha z dwóch pól to wylecą. Lwy już nakarmione i rosną

7. styki720

styki720 Forumowy żółtodziób

SKAD WZIAC JABLKO CUKROWE?

Na forum nie piszemy dużymi literami (Caps Lock). Duże litery w internecie oznaczają krzyk.Jest to niezgodne z Regulaminem.
    Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2018
    [Zosia] lubi to.
  8. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Z flaszowca do odblokowania w światyni na bahama wyspach;) a pytanie juz po raz ....... nie powiem który, ale proszę oto jest, jak nie ma bananów złotych (zresztą) to florenki mogą pomóc:)

9. aisunel

aisunel Generał forum

No Nikus Huuura,pieknie, robimy postepy;).Mysle,ze w tym roku 100-tunia peknie,ja juz dawno zapomnialem o tym jakze ciekawym i zagadkowym ewencie i co najwazniejsze darmowym i to bez podtekstow:D.

Część posta usunęłam jako off top

Mod_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2018
  10. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jeszcze 1 zapach wiosny i 40 płatków i koniec tego ewentu. Rosa w nadmiarze.:):)

11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wiecie co? Mam deja vu. Już przy okazji któregoś z poprzednich eventów pojawiali się ni z tego ni z owego userzy zadajacy to samo pytanie. I takie mam wrażenie,że wrócili. Bo nie wydaje mi się,żeby ...no aż tak8)

12. anna0089

anna0089 Książę forum

No i udało się ,lew i ślimak zdobyty :inlove: na chwilę jestem zadowolona. Zaraz mi ta radość minie , pewnie przy następnym ewencie.

gosia2570 i mamaiza69 lubią to.
  13. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

wchodze codziennie na forum i codziennie wiem co bedzie na forum :Dpytanie ..... skąd wziąć jabłko cukrowe:p:p:p
    niekończąca się telenowelaxD;)
    jeszcze trochę roślinki i konczę event

14. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Posty nie wnoszące nic nowego do tematu usunęłam.

15. peach1270

peach1270 Czeladnik forum

hejka
    mam pytanko skad mozna zdobyc slodkie jablka?

16. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

słodkich nie ma ale są cukrowe za złote banany w świątyni w komnacie 10.
    drzewko flaszowca - świątynia na Bahamie - komnata 10

Zadanie można również ukończyć za floreny, jeżeli nie mamy możliwości odblokowania za złote banany flaszowca.

Kolejne pytania o cukrowe jabłuszka będą usuwane.

17. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Tych pytań o jabłka cukrowe to jest tyle ile było o błyszczący kwiat (kto pamięta?) :p

Dla mnie event skończony. Mało zebrałem, ale się nie przygotowałem z wypadajkami (i rzeczami z wyspy).

Sookie i olgs3 lubią to.
  18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pnącze działa. Planuję zakończyć na wysokości 70 i 64. Wszystko zrobione na minimalnej ilości pól bez demolki, czyli całkiem nieźle jak na mnie xD. Lew i ślimak moga poczekać.

19. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

KrysQ Twój post usuwam jako spam.
    Proszę nie zaśmiecać forum.

20. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

zaśmieca ją to "osoby" pytaniami o te durne jabłka, A nie zaśmiecając forum to ewent skonczylem, wszystkie zadania łącznie z tajemniczym drzewem dającym cukrowe jabłka. co prawda za florki , ale zawsze.

md_m, AlfaWilk oraz aisunel lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.