Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzień kończę z 90 zadaniami na koncie. Reszta jutro i pojutrze bo czekam na wypadajki

2. anna0089

anna0089 Książę forum

Z dziką satysfakcją czytam jak to u wielu mistrzów farmy słabo lecą wypadajki ;)Ja mam to na co dzień :cry:. Może szanse nareszcie się trochę wyrównały:D. Przepraszam za złośliwość ale nie mogłam sobie darować .

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2018
  3. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

witam , jesli uzyje jablecznka z cukinia ktora da wiecej pd to zwieksze ilosc wypadajek? czy tylko siac rosliny z duzym PD?

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jabłecznik nie pomoże Ci zwiększyć ilości wypadajek. Siej na noc rośliny, które rosną u Ciebie jak najdłużej.

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A nie możesz kupić biżuterii na targu?
    Za biżuterię dostałam nie 180 tylko 96 480 TPD, bo tam jest 180x poziom wyspy.:D

-agax3-, leloszek373 oraz olgs3 lubią to.
  6. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

U mnie 62 zadania zrobione. Jak u wiekszości blokują mnie snieżynki.

mamaiza69 i leloszek373 lubią to.
  7. Gogosia

Gogosia Analityk forum

słuchajcie jak za fp można odblokować owoc czapetki? brakuje mi 40 bananów :(

leloszek373 lubi to.
  8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Dzień kończę z brakiem 159 ros do całości eventu

olgs3 lubi to.
  9. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Wiem że to jest x poziom wyspy ale i tak jest to niewiele jeśli poziom wyspy jest niski. Mogliby na prawdę zmienić kolejność tego co się oddaje a nie że pod koniec oddaje się siano a na początku biżuterię...
    Nie kupię bo jest to nie opłacalne, wolę kupować np produkty do misji a w nich mogę otrzymać np. 60 gwiazdek z jednej misji.

Wiem że to jest x poziom wyspy tylko jak się ma niski poziom wyspy to raczej nie wiele daje.
    Tak 3 biżuterie to dużo jeśli się nie grało kilka lat i nie ma nawet wron by wybudować warsztat a wrony są drogie na targu.Biżuteria jest droga na targu. Podobnie kangury których zagrodę mozna kupić tylko za 50 florenów a same na targu są drogie. Wydawać ileś tam tysięcy SG po to by zdobyć kilka punktów?
    Niekoniecznie, wolę te SG wydać na misje które dają po 60 gwiazdek jak również inne nagrody.
    Jak ktoś wszystko ma wtedy inna jest rozmowa.

Twoje posty połączyłam. Na forum nie wolno pisać swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 marca 2018
  10. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

z lewej 20 zrobione, z prawej 50 zrobione
    nie jest źle, niech tylko dorwę tego hydraulika co ten kran naprawiał... :pxD

11. tema52

tema52 Okazjonalny autor

ktoś tam pisał że za sianogrosze można wykonać zadania w spółdzielni a u mnie tylko za floreny jak to możliwe?????

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Za sianogrosze, czyli kupić towar na targu i oddać do zadań w spółdzielni. Tym sposobem możesz zdobyć złote banany potrzebne do odkrycia potrzebnych posągów w świątyni małp.

olgs3 lubi to.
  13. -gottin-

-gottin- Młodszy ekspert

Właśnie przeczytałam poradnik :D:D:D i .. dostępnosć od 3 poziomu tyle że na zdobycie lwa na wyspę potrzeba takie cudeńka jak palma acai, pitomba, papirus, czapetka ...itd.. moim skromnym zdaniem to poziom 300 xDxDxD na farmie podobnie jakiś 90 ? o pnączu nie wspomnę ze względu na wypadajki. uczciwie było by gdyby napisali jaki minimum trzeba mieć poziom żeby ukończyć.>:(>:(>:(

plainofwhite i anna0089 lubią to.
  14. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

niestety mam parę posągów zablokowanych na wyspie np. jabłek cukrowych nie mam i solanum ale przeskoczyłam to za 5 florków :D

mamaiza69 i -agax3- lubią to.
  15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Dostępność, nie ukończenie. Mając 3 poziom można zacząć robić, ale nie znaczy że się skończy.

mamaiza69, juras oraz -agax3- lubią to.
  16. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Wypadajki to kina w zywe oczy , coraz gorzej, z calego zbioru jedna wypadajka..... i to sie nazywa miec szczescie ahahahahah aby jedna...moze za rok skoncze

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Bo w tym nie ma żadnej magii:) Dobrze wypełnione puchary na drzewie, regularne zbiory, pełna powierzchnia dostępna i każdy event jest do ogarnięcia.

Mi jak zwykle w żadne czary-mary nie chce się bawić. Nawet po alchemika nie sięgam. Aktualny stan 51/57. Brakuje 129 kropli - i te myślę wypadną dzisiaj oraz 344 płatki - na nie trzeba będzie czekać do jutra:)

18. ewanta

ewanta Komandor forum

do lwów brakuje 49 kropli:))) wieczorem będą moje...
    zagalopowałam się z roślinką eventową i mam jej ponad 13 tysięcy... xD

19. juras

juras Weteran forum

BP z dobrego serca umożliwia wszystkim ukończenie za floreny zadań, których wymogi przekraczają próg dostępności dla gracza.
    :p

20. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Nic dodać, nic ująć :)Pozostaje tylko cieszyć się, z hojności i łaskawości BP, więc w ruch portfele, konta, skarpety i grajmy i kończmy eventy ;)xDxD A w temacie: 45/49 jeszcze 480 płatków i 120 kropelek i finito.

LusiaSZ i juras lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.