Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

ja tam robię sobie na spokojnie zostały jeszcze 4 dni zobaczymy co czas pokaże narazie zajmuje się lewą stroną jak ją zrobię to przejdę na prawą :)

.-Kamilka-. i MKMK2002 lubią to.
  2. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Gram od paru miesięcy i jedno co zaobserwowałem, to żeby rzeczy wypadały na jakimś względnym poziomie to trzeba sporo zainwestować w różnego rodzaju uszlachetnienia. Bez tego można zapomnieć o skończeniu jakiegokolwiek eventu. Jest to bardzo trudne dla początkujących graczy. Ale jak nie wiadomo o co chodzi to jak zwykle o kasę. Firma che byśmy jak najwięcej płacili gotówką i w sumie nie ma czemu się dziwić bo życie jest drogie 8) Ja też robię event do momentu aż starczy wypadajek.

aneczkaandzia, .-Kamilka-. oraz mjs17 lubią to.
  3. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Stan na chwilę obecną: 31/37, roslinki wysiane, na polach długorosnące na wypadajki. Jest jeszcze dużo czasu więc spokojnie zdążę. Na wyspie wszystko miałam odblokowane więc nic prócz wypadajek mnie nie wstrzymuje, ale i te pomalutku sobie wypadną:) Mam teraz czas ,bo zbiór dwa razy dziennie, to pomyślę trochę nad misjami czasowymi.

dotikampo lubi to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Spryskuję zapachem wiosny raz lewą, raz prawą stronę, tak aby szły w miarę równo. Obecny postęp 39/43. Wyspy zostały opanowane przez czasówki - jedna w toku, do dwóch kolejnych towar rośnie. Na farmie rośliny do misji.
    Lubię gdy eventy nie blokują na amen całej farmy niemal przez okrągły miesiąc. Takie siewne to sobie mogą być:)

5. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)
    U mnie już praktycznie po evencie. Blokuje mnie jedynie ostatni zasiew eventówki, który spokojnie dojrzewa na polach. ;)

Także dziś Farma wróci do swojego normalnego stanu, chociaż na kilka dni, bo jak wiadomo ostatnimi czasy zbyt długo nie można go utrzymać chcąc brać udział w choćby większości wydarzeń... xD
    Życzę wszystkim miłego dnia i dużej ilości wypadajek. :)

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2018
  6. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Ja gram od listopada wiec tez krótko :) I powiem tak za do tej pory nie było problemu z eventami teraz jest na wyższym poziomie i dla graczy tacy jak my nawet przy zdobytych max wypadajkach eventu nie skończymy bo będą nas blokować posągi w świątyni na wyspie :) Dlatego największa głupotą jest robienie eventu po obu stronach bo jeśli po lewej stronie jest do zrobienia to po prawej już będzie gorzej i nawet nie chodzi tu o blokady posągów bo można zainwestować te 5 FL na przejście danego etapu tego co się nie posiada ... ale już na resztę nie ma wpływu :) Dać 5 FL za rzeczy nieodblokowane nie problem ale już dać 102 na zapach wiosny to przesada :)

Ja miałem to szczęście ze z ostatniej hodowli trafiło mi się 2 x Małpka Cyrkowa i obydwie poszły na ponad 30 mln SG oraz oraz 2 x Kukułka Bohaterska jedną sprzedałem za 25 mln SG a druga jest jeszcze na targu zarobiłem sporo SG i za te SG wykonałem sporo zadań w spółdzielni za które mam sporo SP (ponad 2000) oraz SN (prawie 4000)

7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

... ten leci po bułki ;)
    Gratki Rafale :)
    Też sobie poszpanuję a co xD

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

U mnie tak wygląda , pnącze odpalone i brak jeszcze 231 rosy do skończenia całości

9. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

U mnie 28/40, ale z wypadajkami to masakra. Szczególnie trudno na farmie. Już się posiłkowałam goździkami na dopalaczach, ale szkoda SN. Trochę czasu zostało, więc trzeba pomału kombinować. Najwyżej, jeśli nie dozbieram, to na finiszu jeszcze podgonie kasztankiem.

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja bez szpanowania, u mnie ciężko praca po dwóch dobach ewentu dała taki wynik. :D

Ewentówki w komplecie, zostało mozolne zbieranie płatków śniegu.

11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie F48/B68 - brak 344 płatków śniegu i 162 krople rosy - i nawet o podganianiu SN nie pomyślałam przez chwilę, spokojnie sobie sieję do misji

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ja zaliczę ewent na styk.
    Badyl na farmie kończę dzisiaj wieczorem.
    Na baśce sieję do końca (tylko na 168 poletkach), bo nie robiłem demolki.
    Rosa wyleci na spokojnie, a płatki też powinny przyspieszyć, jak skończę badyla.
    Jadę bez dopalaczy, na samej wodzie.
    Nic jeszcze nie wrzucałem, to i screenów brak.

13. panoramaogrodnicza

Nigdy nie podganiam SN, teraz na wyspie hanabero z maską tiki, a na farmie cebula z alchemikiem, na noc coś jeszcze dłuższego.:)

14. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

wkurzają mnie te wypadajki,a raczej ich brak....cała leśna polana w owocach dzikiej róży(małe pola)i tylko 21 wypadajek,to nie zbieranie ale mozolne ciułanie,mam zrobione F15/75...B51/75....i może jakoś się dowlokę do lwów,bo o ślimakach to mogę tylko pomarzyć.....orany,aż się nie chcę robić......

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a mi się bardzo rzadko, ale zdarza, jak gdzieś wyjeżdżam bez internetu i niewiele brakuje do końca eventu, to posieje jakieś goździki czy róże z SN

a u mnie przed chwilą z jednej łąki marzanki wonnej średnio 27 płatków śniegu.... chyba w zimniejszym klimacie mieszkam ;)

16. fietole

fietole Koneser forum

To u mnie jeszcze gorzej bo F 35/75 , B 11/75 -.- Jeszcz takiej nędzy z wypadajkami to chyba nigdy nie miałam :cry::cry:

fankaromka lubi to.
  17. panoramaogrodnicza

Oj, dasz radę, jeszcze 4 doby można orać.xD A ze żmudny ten ewent to fakt, nie ma jak się rozpędzić.
    A puchary na drzewie masz?

feniks1414, olgs3 oraz fankaromka lubią to.
  18. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Nie, ja z florenami już nie kombinuję, robię tyle ile mogę. Jedno zadanie tylko tak zrobiłam i starczy.
    Na Wyspie już pozmieniałam co nieco, bo tych kropelek też już mam wystarczającą ilość do zrobienia wszystkich perfum, i pewnie jeszcze trochę ich poleci, i teraz trochę sobie pozarabiam :)
    Tylko na Farmie jeszcze sporo krokusów śnieżynek do zebrania. Ale się zrobi.

leloszek373 lubi to.
  19. fietole

fietole Koneser forum

Mam puchary , jaśki i jak widać nic to nie daje tym razem :wuerg:

20. puniak

puniak Forumowy żółtodziób

jak to zrobiłeś ja dopiero na 39 zadaniu z lewej bo praktycznie brak wypadajek

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.