Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No właśnie nie ani kasy na florki ..:cry:Bieda mi w oczy spogląda w tym miesiącu...-.- Mam 1 kupon na 12 godzin-co z tym zrobić? o_O Trudno,jakoś przeżyję ten event...

gretag lubi to.
  2. aisunel

aisunel Generał forum

Goska,skala oszczednosci w Twoim przypadku,trąci wyjatkowa oszczednoscia,mamy teraz pomocnikow w promocji,nie stac Cie na 14 florkow i bedziesz miala na 2 dni kombajn i siewnik,Gosia prosze:D

gretag i gosiagosia60 lubią to.
  3. gosiagosia60

Nie stać :cry:Zero na koncie :cry:

4. aisunel

aisunel Generał forum

A misje ze zwierzami,napewno troszke Ci zostalo,9-tki daja ok.50 fl,moze jakies szalone mixyxD.Wielokrotnie przed renta mialem sukcesy:eek::p

MKMK2002 i gosiagosia60 lubią to.
  5. gosiagosia60

Dzięki Daniel za troskę,mam tam jakieś florki i kasa by się na kolorowańce znalazła :p Ale...Chyba to tylko dobra wymówka jest u mnie-siewnych eventów mam po kokardkę xD

gretag, magdalena oraz aisunel lubią to.
  6. aisunel

aisunel Generał forum

Oj nie poznaje kolezanki;).Pogody i radosci,a ja sie pochwale mam juz zrobione po nascieo_O

gosiagosia60 lubi to.
  7. gosiagosia60

A co?Niechcieja nie można mieć?:p Dla mnie się robi za gęsto z siewnymi-a czasu mam mniej...Powodzenia :)

8. aisunel

aisunel Generał forum

Gonia,akurat tutaj siania to jest minimalizacja,a pozniej dab,bez,mandaryna/miala fajny przeboj/,kup chociaz kombajn;).Jak pisalem wczesniej 3 dni the end/koniec/:p

gosiagosia60 lubi to.
  9. gosiagosia60

Nie robię,bo mi się nie chce :p I mnie dalej nie męcz xDNie pierwszy i nie ostatni,którego nie zrobię...Od tego Farmerama nie padnie :p

.-Kamilka-. i aisunel lubią to.
  10. aisunel

aisunel Generał forum

Spelniam zyczenie,robie:D

gosiagosia60 lubi to.
  11. duzy6666

duzy6666 Generał forum

nie no poczuj wiosnę i ruszaj w pole orać i siać jak przystało na porządną farmerkę :);)

gretag, leloszek373 oraz gosiagosia60 lubią to.
  12. gosiagosia60

Nie i nie -zaparłam się :p Nie chce mi koło kuponów dawać,to ja się nie wysilam -.- Nie dam rady ręcznie siać,czasu mam za mało a już o przeszło dobę do tyłu jestem...A porządna farmerka dalej jestem :p Właśnie sobie pykłam 109 lvl 8)Powodzenia w evencie dla wszystkich:music:

13. Vejron_PL

Vejron_PL Zaawansowany

Siemka. Mam pytanko. Dlaczego nie mogę znaleźć owoców takich jak "Jabłko cukrowe" na targu ? Drzewa takiego nie posiadam. Czy to oznacza koniec eventu dla mnie ?

gretag lubi to.
  14. aisunel

aisunel Generał forum

Mozesz kupic za fl;)

15. Vejron_PL

Vejron_PL Zaawansowany

Dzięki, zawsze to jakieś rozwiązanie ;)

16. igraszka

igraszka Koneser forum

Jabłko cukrowe to owoc flaszowca, które można za banany odblokować na Bahamie.

17. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ten flaszowiec został dodany do gry chyba m.in. po to by moderatorzy mieli co robić ;)
    A jeśli chodzi o event, to wydałam 5 z 7 fl które zdobyłam kiedyś z jakiejś misji po to by przeskoczyć to zadanie z trawą cytrynową
    i do moringi mogę dalej prawą stronę robić. I na ten moment wynik mam taki: 24 z lewej i 14 z prawej strony zrobionych. Teraz muszę już do rana aż trochę płatków wpadnie do stodoły. Także dobrej nocy! :)

gretag i leloszek373 lubią to.
  18. niki1990

niki1990 Komandor forum

Wiecie co, coś mnie zaczął badyl z baśki spowalniać...Badyl farmowy skończę jutro akurat na san giganticę, ale na baśce muszę zmęczyć nie licząc nocnego z dziś, jeszcze 7 zbiorów. A jeszcze te wypadajki jedne i drugie lecą jak krew z trupa

olgs3, leloszek373 oraz Marysia80 lubią to.
  19. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Robię ale swoimi metodami-misje dają mi znacznie więcej i to bez kombinowania niż ten event. W jakiś tydzień przybyło mi około 37 gwiazdek - nie do osiągnięcia w evencie. Oczywiście przybyło mi też SN itp i również troszkę bananów.
    Sama misja "klejnoty koronne" daje 61 gwiazdek. Potrzeba w niej tylko miodu. Miód jest po 4-5.000SG a sprzedaję orzech po 1.000 za sztukę :D nie mówiąc już o tym że grzyby sprzedaję za 900 za sztukę-wszyscy robią event i cena skoczyła.

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2018
    gretag lubi to.
  20. Furiouss

Furiouss Okazjonalny autor

Na ten moment:
    Staram się zrobić całą lewą stronę i tyle na ile pozwolą mi ZB zrobić lewą stronę, więc zobaczymy.. Chociaż pnącza nie przewiduje. Eventówkę posieje dopiero jutro, do tej pory sama cebula.

gretag i leloszek373 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.