Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

21 jeden z jednej strony i 11 z drugiej....zobaczymy jak to bedzie dalej szło...nie mam jedynie tej jednej rośliny z ostatniej komnaty odblokowanej ale myślę, że uciułam jakoś te 40 bananów i uda się zrobić wszystko. udało się wykręcić teraz bonus +1 z koła ale tylko na 6 godzin,,,więc zrobiłam co sie dało

olgs3 i -agax3- lubią to.
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

no cóż ,,ja dopiero rozsiewam,kropelek wody 30,płatków 60,hmm,,zobaczymy

.-Kamilka-., olgs3 oraz -agax3- lubią to.
  3. puniak3

puniak3 Moguł forum

płatki śniegu z jednego 10 z drugiego 7 z trzeciego 5 czyli śladowe ilości tego co potrzeba jak tak dalej pójdzie to nie ma żadnej szansy na zrobienie

olgs3 i aleksandra lubią to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Stan na dobranoc:

Wypadajki na wyspie - OK, na farmie ciut za mało.
    Jutro będzie lepiej.

5. magros

magros Nadzorca forum

witam nie wiem czy dobrze patrzylam ale w narodach do tego ev nie widze zadnego cjm

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Za 5 godzin zbieram wyspę dopiero.Na spokojnie zrobię na długorosnących,które i tak sieję dla misji.Roślinka oczywiście dzięki 300% z koła,w wykręciłam tylko 9 imprezowych i ok 30 zwykłych,których i tak miałam 99,więc kręcić i tak musiałam :)

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry z rana:)
    Postępy po nocnych zbiorach mają się następująco

Teraz wstrzymują mnie krople rosy, ale kiedyś wylecą :p

8. ewanta

ewanta Komandor forum

gratulacje:))
    u mnie z lewej 15 z prawej 25. na wyspie jeszcze nocne zasiewy. bardziej zależy mi na lwach bo ślimaki już mam.

9. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

Stan wypadajek o godz. 7.30 - 222 płatki śniegu, 184 krople rosy. Jest ok :) mam w planach zrobić wszystkie zadania bo nie posiadam lwów i ślimaków. Kolejny zbiór o 10.30

aleksandra i wojciech70 lubią to.
  10. rysio

rysio Półbóstwo forum

po ponad 17 h eventu i zbiorach na wstep (FA: gryczka; BH: karnegia olbrzymia) stan wypadajek wyglada przerazajaco slabo:
    platek 167 i kropla rosy 161. Na obecno chwile widze koniec w czarnych kolorach

aleksandra i wojciech70 lubią to.
  11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dopiero pierwszy pełny zasiew eventówki zrobiłam - i na wyspie i na farmie. Stan eventu wygląda tak:

i tak:

Testowałam wczoraj nowy sposób rozsiewania z SN. Dokładnie tyle, żeby starczyło na pełny zasiew na małych polach. Podoba mi się, mniej SN i mniej przekładania małych pól na duże i z powrotem. Chyba wejdzie do praktyki eventowejxD

Czasu sporo, roślin mało, zrobi się:)

12. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Prawa i lewa strona- po 23 zadania za mną ...:)

13. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

D.dobry
    A ja dopiero zaczynam, jakoś mi umknął ten event, no cóż......

14. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Stan na chwilę obecną: płatki 325, kropelki 210, olbrzymi goździk 2100 i olbrzymi krokus 3700. Zaczęlam widzieć światełko w tunelu bo po wczorajszym pierwszym zbiorze byłam lekko przerażona :)

oset53 i SperanzaE lubią to.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Witam się i ja :)

ale lamentujecie ludzie czy wy wiecie że tych wyspowych wypadajek trzeba 679 a płatków śniegu 1202, a przypominam tylko, że nie minęła jeszcze nawet 1 doba eventu!!!! Wyluzujcie.

U mnie stan taki: krople 190 czyli 28% całości, płatki 252 czyli 21% całości, z czego sieję od startu samą eventówkę. Za 1 h będę mieć kompletnego krokusa. Za 2 h zbieram goździk i zostają mi 2 zasiewy więc też będzie komplet.
    Bez 100% czy 200% też można dać radę. Najpierw wysiewam badyl, żeby potem na nasiać za dużo jak głupia. Wszystko z głową coby mieć czas na te wypadajki.

16. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

stan na obecna chwile... 31 lewa 25 prawa....posuwamy się do przodu

oset53 lubi to.
  17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

O ja głupi farmer! Dopiero teraz się skapnęłam ,że item ,kóry mi sie najbarzdiej podoba zdobęde też wypełniając pasek postępu. Zatem dziergam, bez demolowania pól. Po pół pola na farmie i wyspie powinno mi wystarczyc na zasiewy, tak by dojść do ... 100.

oset53 lubi to.
  18. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzien dobry stan na teraz lewa 22 prawa 7,krucho z wypadjkami ale nie panikuje do konca jeszcze sporo czasu.

19. danusias23

danusias23 Książę forum

Hej, a u mnie: lewa str 25 krok, prawa 0 - jeszcze nie mam roślinki, bo do samego końca siedziałam w utylizatorze :p tyle, co się da, zrobię, mam ze 3 tys zielonych kropel zachomikowane, to ślimaki wezmę, na lwy jak już pisałam dużo ale to dużo za mało bananów.... ale się zawzięłam wczoraj wieczorem i skusiłam na pnącze, a żeby je zdobyć muszę odkryć tą trawę cytrynową i moringę (a przed nią jeszcze jeden posąg do odkrycia). Robię czasówkę na wodospadach, tam jest trochę bananów do zdobycia, może się uda :) A może ktoś zna sposób, aby dozbierać farmarek do tego pakieciku 50 bananów za 1200 Fm (mam 730, tochę mało :oops: )

yen10 i olgs3 lubią to.
  20. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Dzień dobry,

U mnie solidarnie obie części po 19 zrealizowanych zadań mają. Badyl posiany i pozostało tylko czekanie. Nie spieszę się nigdzie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.