Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martiki28

martiki28 Czeladnik forum

wypadajki kpina .płatek śniegu 90 szt. kolejna akcja /oprócz ostatniej/ wypadajki gorzej niż kiepsko.

2. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

24 zadania zrobione, rośliny rosną - drugi zasiew na małych polach, narazie na 4 polanach. Wypadajki lecą jak u Wszystkich, czyli skromnie. Pożyjemy, zobaczymy co dalej :)
    Pozdrawiam wiosennie Wszystkich, którzy zeszli z hamaka, a leniuchujących poganiam do roboty! :)

3. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

45 płatków i 73 krople poleciały... I dopiero co wysiałam z SN, więc z pierwszymi kotami w tym evencie jeszcze mi się trochę zejdzie.
    Jeszcze mi brokuły rosną, które wybrałam dla wypadajkowego eksperymentu i jakoś coś źle sobie wyliczyłam, i teraz mam jeszcze 2h czekania na ich zbiór... Ale ok. Się poczeka. :)

4. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam.
    Łącznie zrobiłam 26 zadań. I będzie prawdopodobnie dłuższa przerwa bo wypadajki po prostu nie lecą. Chyba trzeba będzie na noc siać roślinę długorosnącą (ale nie max), a w dzień podgonić eventówką.

olgs3 i -Batka74- lubią to.
  5. frixi77

frixi77 Ambasador forum

No no wypadajki rzeczywiscie kiepsko polecialy z gozdzika na lesnej 19 szt ... tak to jeszcze nie bylo :p Ale robie sobie bez pospiechu co zrobie to moje ... a am nadzeje ze wszystko bedzie moje hehehe :)

Damy rade dopiero sie event zaczął :)

6. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ja myślę, że też zrobię. Przecież zawsze pierwszego dnia jest lament i straszenie;), że już eventów nie będziemy robić, a później wszystko ładnie się układa.

7. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

.elom. Twój post nie w temacie wątku usunęłam.

Przypominam że na naszym forum obowiązuje język polski.

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dzięki 300 % z koła ( aż sama nie wierzę,że aż tak mi się poszczęściło),roślinki będą na rano w komplecie.Potem event zrobi się sam na długorosnących.

9. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Bogumiła ma rację w 100%. Teraz gracz zaczynający grę chce mieć wszystko za 2 dni grania.
    Zrobiłem 18 zadań z lewej i 4 z prawej strony. Zatrzymały mnie wypadajki

Post edytowałam zgodnie z oryginałem.

MOD_Elena

10. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

pomału robię,ile zrobię to moje,a czy dojdę do końca?mam zrobione 15/75(lewa strona),7/75(prawa strona)i brak wypadajek(tradycyjnie).......spokojnej nocy......

.elom. i anna0089 lubią to.
  11. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

OK, 10 zadań (8/75 z lewej i 2/75 z prawej) zrobiłam. Czas na przerwę, jeszcze jeden zbiór dzisiaj i potem dopiero długie.
    Trochę bez ładu i bez składu u mnie dzisiaj ale jutro już powinno być inaczej. :)

.elom. lubi to.
  12. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Szału nie było z wypadalcami choć ulepszone goździki na farmie a na bahamie karnegia przed eventem posiana:sleepy::(>:( Puchary 30/30 mam więc myśle, że BP zakręciło kurki by troche kasy na początek wydłubać z naso_O:( Nagród super jak dla mnie w tym evencie jest sporo, więc zrobię ile mogę ale napinki nie mam by w całości ukończyć. Co trzeba to na targu kupie ale za wypadalce nie dam realnej kaski ;) Zazwyczaj mam jakieś 50-60% więcej wypadajek niż potrzeba w evencie więc nie płaczęxD Jak się uda to dobrze a jak nie to trudno:D

13. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

emisia33 Twój post usunęłam jako off top.

14. .elom.

.elom. Moguł forum

Jak będę cesarzem forum to też mi wskoczy 300 z koła - a w temacie- Na bachamie jest kałuża a z kałuży się wynuża/ hipopotam?- zapytacie? Nie- to tata po wypłacie.

-agax3- i anna0089 lubią to.
  15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dzień kończę wypadajkami w ilości 210 płatków i 130 rosy, 2414 krokusa oraz 2528 goździka.

Na noc posiane odpowiednio helikonia i śnieżka.

16. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Na noc posiane długo rosnące,zadań zrobiłam 20/75 i 4/75 Rano ruszę dalej jak mi gwiazdki śniegowe i kropelki farmę zroszą bo przestój przez nie :music:Tylko w realu bez tego śnieżku już wiosnę poproszę ,zająca śnieżnego z palmą lepić nie zamierzamy :p;)

Anhedrea i -agax3- lubią to.
  17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wiele tu teorii powstało,ale te że ranga na forum decyduje o kole,wygrywa wszystko.Do reszty posta się nie ustosunkuje,bo jest dla mnie totalnie niezrozumiała.
    Wypadajki 122/189,ale w tej chwili nie ma to żadnego znaczenia.

-agax3-, -Batka74- oraz memlak lubią to.
  18. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Na koniec dnia udało mi się zebrać 343 płatki śniegu i 233 krople rosy - myślę, że będzie ok. :) Po zbiorach eventówek mam wrażenie, że wypadajki zaczynają lecieć lepiej, jutro po porannych zbiorach okaże się, jak to z tym "kurkiem" dalej będzie. :D

19. maniusia9020

maniusia9020 Czeladnik forum

jeżeli wiem ze dalej w evencie nie przejdę to mogę sprzedać "olbrzymi krokus "?

20. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

emisia33 Twój kolejny post usuwam jako off top.

Proszę nie zaśmiecać wątku takimi uwagami.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.