Opinie Na spotkanie wiosny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Dość już śniegu i zimna! powitajmy słońce i uczcijmy wiosnę razem z Kozisławem i Małpkiem Aureliuszem. Czekają kwieciste nagrody!

ScreenHunter 111.png

Środa 21.03.2018, godz. 14:00

Wtorek 27.03.2018, godz. 14:00
    ScreenHunter 112.png ScreenHunter 113.png ScreenHunter 112.png ScreenHunter 113.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

lwy i ślimaki w nagrodach o_O lepszej motywacji mieć nie mogę :D

40 ZB o_O
    70 SP
    20 imprezówek
    7 duchów
    2 kupony 3h
    3 kupony 12h

o ile dobrze widzę bo mi się linijki zlewają w tej tabelce :D

im bardziej się wpatruję w tabelkę tym bardziej się zastanawiam czy nie ma tam błędu xD :cry:

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2018
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

robię wreszcie będę miała ślimaki i lwy

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

To samo pomyślałamxD Jeszcze do końca nie wiem jak wyglądają wymagania, ale już wiem że te lwy i ślimaki muszą być mojexD

5. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Lwów i ślimaków potrzebuję, bo nie mam ani jednej sztuki żadnej z tych zagród - a więc od razu wiem, że event robię w całości... xD:p Pnącze z tych rozwojowych, a więc takie, jakie lubię to dodatkowy plus. :)
    Postaram się jeszcze za chwilkę - jak zwykle - przeliczyć, czego ile dokładnie dostaniemy w tym evencie. :D

6. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A ja miałam odpocząć , a tu co? No nic trzeba robić :) Nie mam ani lwów ani ślimaków...

Super Dotti brawo ty :)

olga33331 i Dotti lubią to.
  7. GrześJ

GrześJ Czeladnik forum

A co to jest w zadaniu 40 z prawej strony "120 solanum mammosum"

8. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

roślina- zakup w komnacie za zb

9. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

roślina na wyspie.
    Event robię, martwi mnie tylko ilość wypadajek.

10. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

przecież ten event wymaga większości odblokowania w świątyni i to event powyżej 3 poziomu tylko ile powyżej jak ja mam 206 i dużo rzeczy nie mam

[Misia80], aneczkaandzia oraz -jizik- lubią to.
  11. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Coś z naklejką nie pykło jest z czerwonego diamentu xD

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Na nagrody narzekać nie można. Działamy!

olgs3 lubi to.
  13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) ewencik robię nagrody niezłe i są lwy i ślimaki :inlove:
    Tylko co dopiero postawiłam drzewa na bahamie , znowu muszę je likwidować :wuerg:

0olimpia0 i olgs3 lubią to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dla części graczy będzie nie do wykonania (jeśli chodzi o wyspę i te wysokie drzewa czy rośliny). Szkoda ale właśnie ostatnio była mowa po co w nagrodach TPD i wszystko co związane z wyspą. A no po to TPD= Poziomy na baha i co za tym idzie ZB. ZB = oblokowanie kolejnych komnat i kolejnych roślin/drzew. A co za tym idzie wykonanie eventu w którym są fajne nagrody do zgarnięcia

Dlatego nie ma co kombinować i trzeba rozwijać Bahamę tak samo jak farmę a przychodzi czas, że się to przydaje.

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Poprawione, dziękuję :)

16. dolomity17

dolomity17 Forumowy żółtodziób

Niestety solanum blokuje zdobycie pnącza, potem czapetka kolejny próg do lwów

17. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

ja też xD zakupy zrobione , tylko te wypadajki mnie martwią

18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to może szukajcie w spółdzielni ZB i wtedy uda się odblokować. Do tego robiąc lewą stronę w evence też zgarniecie sporo ZB dokładnie 27szt. Przeliczcie sobie co i jak i ile możecie z tego wyciągnąć. Ja bym walczyła.

ZB są do kupienia również za farmarki!

19. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

do pnącza to nie , bo symuje się i masz oddać 120 ale jak oddasz z jednej 80 a z drugiej 40 - to masz pnącze

20. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Ja potrzebuje 120 bananów żeby odblokować to co do eventu niezbędne a mam obecnie 22 sztuki ....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.