Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiaczek4you

gosiaczek4you Forumowy żółtodziób

Jak wysyłać prezenty nie mając kogoś w znajomych? :) Nie bardzo mogłam się odnaleźć :/

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

to chyba nie najgorzej................

sylwiajj lubi to.
  3. kgospoda

kgospoda Forum Pro

dzisiaj było słabo... głównie płotki :(, a z lepszych naklejka, do tego 2 drzewka na farme..
    ja mam tylko item najlepsi przyjaciele, no i pnącze oczywiście

tak mam farme ustawiona, że wraz z piórkami od sąsiadów (dziękuję kochani) mam mniej wiecej tyle samo piórek co robaków. Sadze uszlachetniona cebulkę (bez SN) i zwykłe róże, żeby zebrać 2 razy dziennie, a z zagród mam co najlepsze: i TSy, i pomarancze/kilka czerwieni...

udanych połowow :music:

eliza9070 lubi to.
  4. 11eveline

11eveline Książę forum

A u mnie odwrotnie - 3 sztuki najlepszych przyjaciół, 2 potwory ze stawu i brakuje tylko wędkarskiej zabawy. Jak nie trafimy brakujących to możemy wymienić się na g&t.:)

eliza9070 i Megan lubią to.
  5. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

na ponad 50 zagród tylko 15 piórek-masakra:wuerg:

6. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Musze się pochwalić, zdobyłam pierwszy item :inlove::music::D jeszcze tylko dwa :p

Bilonge lubi to.
  7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Aby wysłać komuś prezent, musi on być Twoim sąsiadem lub znajomym. Jeśli nie wiesz jak ich dodać, zapoznaj się z poradnikiem: >>klik<< :)

eliza9070 i gosiaczek4you lubią to.
  8. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Musisz wysłąć wiadomość (sówkę) do osoby, którą chcesz obdarować następnie zaznaczyć tą wysłaną wiadomość i kliknąć "dodaj jako znajomego" Następnie u góry masz zakładkę "Znajomi" i w dolnym lewym rogu "obdaruj" Szukasz z listy owego znajomego i wysyłasz mu prezent :D to wszystko

eliza9070 i gosiaczek4you lubią to.
  9. bajaga1

bajaga1 Czeladnik forum

Może nie w temacie, ale skąd się bierze lśniący puder?

10. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam o północy

Wreszcie mam potwora :)

Ze zwykłych złowiłem dwa tęczowe i wpadł brakujący item. Z 30 zagród leniwców wypadło tylko 10 sztuk piórek. Obrodziły za to owce na farmie.

Teraz już będę klikał na luzie.

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2015
  11. daruciaa

daruciaa Forum Pro

z perfumerii

MOD_Cookie* lubi to.
  12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

przed chwilą wyłowiłam 2 płotki:(
    idę spać,dobranoc:D

eliza9070 lubi to.
  13. daruciaa

daruciaa Forum Pro

DObranoc ;) ja dziś nie mam nocy (czy jak to mówi mój synuś"nie ma noć" ) przed mną nauka na kolokwium i zaliczenia z Ochrony Własności Intelektualnej, Rachunkowości Finansowej oraz jakże "najwspanialszej" matematyki...:oops:

No i się połasiłam na tę jedną przynętę i złowiłam w zasadzie NIC jakąś rybę chyba płotkę :sleepy:

eliza9070, .joanna52. oraz ells.w87 lubią to.
  14. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Następnym razem, jeśli będziesz miała pytanie niezwiązane z wątkiem, zadaj je proszę w tym dziale: >>klik<< :)
    daruciaa dziękuję za pomoc :)

eliza9070 lubi to.
  15. Grevido

Grevido Stały bywalec

powodzenia i owocnej nauki :music:

16. Megan

Megan Komandor forum

Oczywiście, oby tylko była możliwość wymiany:)

11eveline lubi to.
  17. gadek

gadek Fanatyk forum

Witam nocnie;)
    Na dzień dzisiejszy kończę z wynikiem 254 piórka od rana,chwilowa przerwa w łowieniu,może na koniec eventu będzie łatwiej zdobyć ostatni item.
    Jak na razie uzupełniłam pnącze kokosowe,a co tak dla odmiany,przynajmniej itemy miałamxD
    Dobrej nocki:)

eliza9070 lubi to.
  18. 11eveline

11eveline Książę forum

Kiedyś będzie g&t. :inlove:Ostatnie moje połowy to same płotki. Nie mam już ani piórek, ani robaków. Na noc postawiłam zagrody, a jutro pobawię w sianie roślin. :)

19. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Leniwce faktycznie leniwe, ale pomarańczowe wielbłądy u mnie sprawdzają się w 100% :D Na farmie niezawodne są kameleony i strusie. Postępów w zdobywaniu brakujących itemów - brak. Jeden w piątek i jeden w sobotę by się przydał ;)

est-orka lubi to.
  20. jacekf

jacekf Komandor forum

za 1 strzalem zdobylem pnacze , a dopiero dzisiaj trafilem reszte itemoow. reszta strzalow to bajka....................... ci co walcza jeszcze - pzdr....

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.