Event Na ryby!

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by BA_Chris, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

ja do tej pory miałam pola w gęsiach i króliczkach i też nie narzekałam na piórka :)

Sekme, Bilonge and est-orka like this.
  2. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

u mnie gęsi nie bardzo się sprawdziły, pół dni czekania i wystarczyło piórek na 4 przynęty zwykłe
    ale za to wyłowiłam tego złotego ryba i przyniósł mi potwora ze stawu - mój drugi item :)
    trzy pozostałe to płotki, czyli troszku lipa
    teraz to już pozostaje czekanie do rana, a pasza dla zwierzaków powoli się kończy

3. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Ten event to pic na wodę, sianie bez przerwy kręcenie przynęt, i g......nagrody na 8 przynęt, 4 banany, 60 000sg naklejka i pisze wspaniele, fantastycznie i 2 nagrody a gdzie reszta czyli 6 nagród przepadło

4. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Z ok 60 połowów zero itemów. Będzie pnącze straszyć szarością, oj będzie. :(

agnieska likes this.
  5. chris975

chris975 Fanatyk forum

Wieczorne połowy:
    z 3 premium same okonie o_O
    z bodajże 14 zwykłych wyleciały 2 złote pstrągi i 3 tęczowe (kupony i itemy wpadły).
    Robaki się powoli kończą więc jutro kasztankowe pnącze trzeba odpalić ;)

O ile w ciągu dnia jakoś pokrywanie się kręgów mniej więcej odzwierciedlało rodzaj złowionej ryby tak teraz był to czysty przypadek bo np taka tęczowa wpadła jak kręgi były chyba z centymetr od siebie...

Bilonge and est-orka like this.
  6. est-orka

est-orka Fanatyk forum

No nie wątpię:)
    Przecież, jest wiele zagród na farmie, z których dobrze lecą piórka .... ważne jest tylko dostosować wystawianie zagród do możliwości zbioru na czas.:)

7. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

no to i ja sie pochwale. naleze do tych wybrancow co nie maja zadnych itemow:( ....jeszcze.

takze nie bedziesz sama. u mnie tez galazka bedzie straszyc szaroscia.
    mysle, ze bp powinno z tego tytulu jakas super nagrode ufundowac:)

8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie też szarości. Dostałam ileś PD, SG, jakieś skarpety (wystarczy na kilka zim) a itemów brak

bona53 and agnieska like this.
  9. kokosanka15

kokosanka15 Forumowy żółtodziób

Beznadziejny event, bo bardzo niesprawiedliwy... Pomysł ogólnie ok (sadzisz, hodujesz co chcesz i jak chcesz bez tysięcy terrorbadyla do wysiania, ponadto obciążenie młyna jest niemal niezauważalne), ale ta losowość wypadania złowionych ryb i losowość nagród wysoce uznaniowa - moim zdaniem świadczy o niedopracowaniu tego eventu i odbiera chęć do brania udziału w nim.

Mimo trafienia w żółte koło wynik to najniższa lub druga od końca ryba, a najwyższa trafia się byle gdzie... Co to ma być?

Dla każdego gatunku ryby powinno być oddzielne kółeczko, gwarantujące zdobycie tej właśnie ryby - prosta zasada bez wprowadzania niepotrzebnej nierówności i niesprawiedliwości. A losowość nagród - czemu nie wprowadzić możliwości wyboru nagrody z danej puli?

W kolejnej ankiecie za sprawiedliwość gry macie ode mnie 1, tyle w tym temacie

10. mieczu

mieczu Baron forum

przed chwileczką misiek wyłowił dla mnie złotego pstrąga z ostatnim brakującym itemem ("Wędkarska zabawa") na moje pnącze :D
    tak więc cieszę się jak nie wiem co :D:D:D:D
    życzę wszystkim skompletowania i odpalenia tego pnącza i trzymam za Was kciuki ;)

11. agnieska

agnieska Ekspert forum

Ja też dostałam SG - za Pstrąga tęczowego 60 000 sg -.- Mam narazie 1 item. Naprawdę szarości na pnączu powinny się jakoś zwijać, czy coś - po co mi pnącze jak nie mam itemów - żeby go dłużej przewijać ?

bona53 likes this.
  12. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Wieczorny raporcik:)
    Dzisiejsze zbiory 123 zagrody:
    1-szy poranny = 123 piórka
    2-gi kurzy = 5
    3-ci krety+myszy+kaczki = 50
    4-ty krety- myszy + kaczki = 47
    5-ty gęsi [​IMG] = 23 ...dobrze przeczuwałam, że z tymi gęsiami będę w plecy z piórkami:oops:

Razem dzienny zbiór z zagród = 248 piór + niezła ilość z magicznych drzewek:)

I mam dla Was ciekawostkę, tak jak pisałam zagród na bahamie nie stawiałam, ale dzisiaj po południu dowiedziałam się o innej możliwości ..... no i oczywiście musiałam to sprawdzić:

Tak, tak....to punkty zbioru papuzich piór...fabryczki na Bahamie:)
    39 fabryczek = 24 piórka
    Taka produkcja uważam , że jest nieopłacalna i to nie ze względu na ilość piórek...ale na koszt takiej produkcji.
    U mnie w pasku było te 39 fabryczek, ale gdyby ktoś chciał i miał z czego wybudować, to drogo by to kosztowało.
    Już lepiej zakupić zagrody za SG.
    Ja test przeprowadziłam z czystej ciekawości, czy lecą te piórka z fabryczek czy też nie.
    Pytanie zachodzi : czy to jedyna fabryczka, z której lecą piórka?

Powodzenia w wędkowaniu i fajnych nagród życzę:)

Dobrej nocki :)

13. piotuss

piotuss Czeladnik forum

Trzymam kciuki za wszystkich którzy jeszcze nie mają wszystkich itemów na pnącze, mnie się udało, na zwykłych przynętach, nie miałem dużo przynęt a jednak:D

14. daruciaa

daruciaa Forum Pro

a mi ryba nie bierze wieczorem..z rańca jest lepsza, taka wyspana i świeża xD
    teraz 4 losowania i najlepsze co trafiłam to 60 000 PD... bez komentarza

eliza9070 and janafarm like this.
  15. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

muszę się pochwalić, w końcu złowiłam pierwszy item xD - Najlepsi przyjaciele - jeszcze tylko 2 zostały do zdobycia ;)

16. bona53

bona53 Generał forum

Ja tez zero itemow,najlepiej po evencie niech to zlikwidują bo po co ma straszyć

.Bozena60. and dzoanaa like this.
  17. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

U mnie podobnie :sleepy:

18. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

No to jestem po wieczornych połowach nader Udanych - miałem 46 zwykłych przynęt - ciekawsze zdobycze :

250 tyś TPD
    250 tyś PD
    4 x Rio
    Najlepsi Przyjaciele
    3 x kombajn 48h
    2 x Ghibi
    3 x kombajn 48h
    3 x Borneo
    Potwór ze Stawu
    Najlepsi Przyjaciele
    5 x Rio
    Wędkarska Zabawa
    6 x CMJ

I inne Dynksy - czyli w sumie od początku mam dwa komplety pnączowe plus Najlepsi Przyjaciele :)

Last edited: Jul 2, 2015
  19. bona53

bona53 Generał forum

i u mnie na 46 połowow bez itemu jestem rozgoryczona co to za zabawa ????

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

oreczko Chyba jedna bo z moich 9 różnych pracujących pełna para piórka od początku eventu nie lecą. Podobnie jak z dwóch papuzich, choć ktoś pokazywał, że ma 3/4 Bahamy nimi obstawione i dają mu piórka.
    U mnie dzisiaj wróciłam do korzeni, czyli jak robota w rękach mi się pali to farma leży odłogiem.xDOdpaliłam kasztankowe, zjadłam wiecheć, zdobyczny cjm to już o poranku, i maskę tiki. Posiałam, zaczęłam pracować nad materiałami na sobotę i godzinne w sumie
    zbiory zebrałam po 7 godzinach. No w takim stylu to mój misio musowo bezrobotny.:p Ale teraz zarzuciłam wędkę 6 razy i się nie zawiodłam. Płotki i okonie nadal mnie kochają. A tęczowy pozazdrościł i też się dopchał. Jeszcze jeden i będzie nagroda.
    Itemów zero czyli tu też stabilizacja. Pełen relaksikxD

Dybilas4, est-orka and -norbijas- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.