Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

A może spróbuj łowić jak tu ktoś napisał wcześniej że od włączenia przynęty kliknąć jak najszybciej nie ważne czy się styka czy nie, mi wczoraj tym sposobem łowienie poszło całkiem dobrze :)

AgiFarm83 lubi to.
  2. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Postaw ze 100 zagród a najlepiej 128 bo tyle wejdzie na farmę. Z dopalaczami.
    Nie złapałem potwora bo poleciał za płot :)
    Postawiłem teraz owce i wszelkie inne zagrody 10 godzinne. Na wyspie za 20 minut zbieram anakondy i ciekawe ile mi wyleci piór?

Mariolka7214 lubi to.
  3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

6 premium przed chwilą zrobione i 0 itemów. Jakieś sadzonki, stajenni i 3 kombajny po 48 h.
    Czuję w kościach, że pnącze zostanie z dwiema szarymi dziurami. A jak BP nie pozwoli wysyłać itemów na GT to rzucam tą grę w diabły>:(;):pxD:cry:

myszamm lubi to.
  4. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam wieczorkiem wędkarzy
    Udało się skompletować pnącze już działa ponadto 10 zagród lira i 7 drzewek rio posadzę po evencie
    Trochę wpadło PD,TPD,SG,jakies wieńce
    Ogólnie może być ważne że pnącze nie straszy szarzyzną
    Życzę wszystkim powodzenia w zapełnieniu pnącza

Dybilas4 i est-orka lubią to.
  5. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

Garatuluję wyników i dziękuję :) teraz czekam i podam wynik kaczkowo- myszowo-kretowy :)
    Gratuluję itemu i wybacz za tamte kropeczki - to się więcej nie powtórzy :oops:

6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

A ja mam wrażenie, że od wczoraj prześladuje mnie pech :oops:

Nie wiem, później pomyślę co z nimi zrobić . Na razie stoją na wyspie i łowią dla mnie TPD :)

7. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Wróciłam z działki i po zbiorze zagród udało się ukręcic 9 przynęt (nie wiem czy to dużo, czy mało), ale złowiłam dwa złote pstrągi, które dały 1 x 250 tys PD i 1 x item potwór ze stawu (ostatni brakujący) :D:D:D i tym sposobem odpaliłam pnącze. A wydawało mi się że to nie będzie realne. Pozdrawiam wszystkich wędkujących

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

A to złosliwe potworzysko xD
    w razie W mam 2 w ozdobnym ;) w sumie 5 itemów stoi- 2 potwory, 2 zabawy i jedni przyjaciele + działające już od wczoraj pnącze:p

9. Antenka18

Ahh jak ja wam zazdroszczę tych działających pnącz. Ja pewnie swojego w końcu nie uruchomię :(

10. bali1234

bali1234 Okazjonalny autor

Nie lubię eventów, gdzie zdobycie kompletu itemów zależy od nie wiadomo czego. Trudno mówić tutaj o szczęściu, gdyż oprócz niego jest jeszcze potrzebna przychylność programistów, albo jeszcze nie wiadomo kogo lub czego. Do tej pory mam 1 item i mam wątpliwości czy uda się zdobyć komplet do pnącza. W dodatku mimo trafiania prawie dokładnie na koło i tak łowię najczęściej słabe ryby, bez względu na to czy jest do przynęta zwykła czy premium. :(((

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

właśnie spróbowałam też nie działa, znowu płotka :cry:

myszamm lubi to.
  12. Antenka18

No to ja już nie wiem co ci doradzić. Jedyne co mogę to życzyć szczęścia w dalszych połowach :)

13. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Z 30 zagród dla anakond wypadło 18 piórek.

14. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja też pożyczam pomysł - za pozwoleniem, oczywiście :) Popołudnie należy do płotek :( Może późnym wieczorem/ wczesną nocą pokaże się złocisty ??? :p
    Tymczasem idę naładować akumulatory, bo słońce już nie pali :)

est-orka lubi to.
  15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Dzisiaj mam zły dzień, pióra nie wylatują z zagród, same płotki łowię, echo_O
    Jeden item mi brakuje, ten najmniejszy a tu takie połowy:(
    Szczęścia życzę:)

16. est-orka

est-orka Fanatyk forum

To wynik bardzo podobny do 8-godzinnych zagród na farmie ..... całkiem dobry dla czasu hodowli 4,37godz.:)

oset53, Bilonge oraz myszamm lubią to.
  17. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Mam wrażenie jakby celownik naprawili. Klikam gdy obręcze się stykają i wpadają złote. Jak trochę chybię to tęczowe, czyli jak tak powinno być.

Może równica tkwi w przynęcie? (przerzuciłam się na premium)

est-orka i myszamm lubią to.
  18. gruszeczka65

gruszeczka65 Okazjonalny autor

Witam
    Gratulację, jestem pełna szacunku ;)
    może masz jakieś wolne piórko? :)

est-orka lubi to.
  19. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ciekawe ile wyleci z 30 zagród leniwców za 4 godzinki z małym haczykiem?

20. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Miło

Już drugi raz :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.