Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję Estorko:)
    póki co nie odpuszczam, łowię do ostatniego robaczka;)
    myślę, że BP nie będzie takie i umożliwi "strudzonym wędkarzom" ucieszyć się pnączemxD

NASTKA.BURAN i Bilonge lubią to.
  2. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Est-orka, gratuluję zbiorów oraz ilości itemów :)

Grevido, myszamm oraz est-orka lubią to.
  3. joanna_gaj

joanna_gaj Czeladnik forum

witam, nie wypadl mi przez caly dzien gumowy robak, cos jest nie tak, ma ktos jeszcze taki problem?

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Trzymam kciuki:) ....jeszcze jest sporo czasu na połowy:)
    Ale jakby co ... to wiesz gdzie pisać:)

Dziękuję Olimpio:)

A zbierałaś z pól i drzewka? Czy może tylko zagrody?

5. chris975

chris975 Fanatyk forum

Jeśli miałaś zagrody to nic dziwnego że nie wypadł bo robaki tylko z pól i drzew wyskakują ;)

myszamm i zagma lubią to.
  6. joanna_gaj

joanna_gaj Czeladnik forum

witam, nie wypadl mi przez caly dzien gumowy robak, cos jest nie tak, ma ktos jeszcze taki problem?

7. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

na pewno zdam relację :)

-norbijas- i est-orka lubią to.
  8. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry wszystkim wędkarzom!
    Miałam ostatnio bardzo napięty grafik, więc event zaczęłam dziś. I na start z pierwszej przynęty złociutki pstrąg, który przyniósł mi w pyszczku pnącze. :D Szkoda, że później same płotki i nie mam co tam ustawić...
    Możecie doradzić z czego jako tako lecą robale (nie mam uszlachetnień ani SN :oops: )?? Piórek mam ponad 70 ale robali okrąglutkie zero. I tak sobie dorabiam po 1 przynęcie na kilka godzin... W tym tempie to mi wszystkie ryby wyłowicie z tej sadzawki :p xD

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

sasiad tylko premium wieksze % prawdopodobienstwo lepszych nagrod:)

.Robaczek., piotrs oraz pppppp26 lubią to.
  10. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

heh tylko ja go ani jednego nie mam :D i Gratuluję pnącza :)

chris975, gosiagosia60 oraz -norbijas- lubią to.
  11. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dzięki :) Ja mam jednego i tak go miotam z jednego pola na drugie xD

myszamm lubi to.
  12. JJoanna

JJoanna Książę forum

Tak się zdenerwowałam , na to co dostaję w nagrody - że zostawię to lepiej bez komentarza ....
    Bo od poniedziałku złowiłam cudowne pnącze i naklejkę ( za trzecim podejściem ) i na tym .... koniec ....
    Bo jak dostaję teraz same nagrody to tylko głupie PD - chyba mają niewyczerpany zapas z tym głupim PD dla mnie ....-ale ile można ? Nawet jak za florki kupuję już przynety premium żeby mieć większe szanse żeby złowić większe rybki - i faktycznie zławiam - ale co z tego skoro OD PONIEDZIAŁKU ciągle otrzymuje to głupie PD ile MOŻNA ?!

Ja też się chcę pochwalić chociaż jednym czy dwoma itemami ( nie mówiąc już o komplecie - bo na to nie mam szans ... ):(
    Albo chociażby tajemniczymi sadzonkami na wyspę czy farmę czy tajemniczym stajennym , a tu nic lipa -.-

A nie tylko ciągle , ciągle , ciągle , ciągle , ciągle to PD :cry:

A miały być wyrównane szanse dla wszystkich :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2015
  13. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Miałam nie narzekać,ale się nie da, Sg mnie po kochało i nie chce się odczepić.Dziwna sprawa z tymi okręgami,bo jak trafię ,ze jeden na drugi się nałoży to trafiam płotkę;) a nie złotego pstrąga,czy Wy też tak macie?

14. hp25

hp25 Forum Pro

Chciałem tylko poinformować, że i tak nie kupię piór.
    To przecież jakiś absurd z 3 zagród pomarańczowych myszy nie otrzymałem ani jednego. Ktoś mnie robi nie napiszę w co.:(

15. myszulka

myszulka Ambasador forum

Hahaha, pnacze odpalilam na poczatku eventu i teraz mi juz robali zabraklo, a z drzew leca co kot naplakal. Nie zgadles podejrzliwy Soltysie, jak pisalam wczesniej, na poczatku ewentu kupilam 1 koszyczek, a teraz wystawilam (120) zagrod, na farmie jeze, dziobaki, koguty, szopy, kiwi, myszy, zolwie oraz mega i rezultat jest bardzo zadowalajacy. Wywalilam bobry i inne klasyczne bo byly nieopierzone. Dwa zbiory, jeden rano i jeden wieczorem. Na wyspie mam 18 zagrod wszystko poza papugami i piorek wypada mniej niz na farmie, drzew mam duzo na wyspie i robali w nich nie ma. Ot taki to moj "koszyczkowy sposob". W tej chwili mam 186 piorek i 26 robali. Nie narzekam, tylko stwierdzilam robaczywy fakt na mojej farmie. W sumie jestem bardzo zadowolona z polowow, tylko trzeba miec troche cierpliwosci zeby wyprodukowac przynety.Z Twoich grzybkow pewnie masz duzo robakow, rybnych przysmakow i dlatego nie musisz robic zakupow w centrali rybnej i przynosisz pelne kosze zlowionych ryb do chalupy.
    Nie jest to jakis specjalny, cudowny, magiczny sposob. Okazuje sie, ze bardzo podobny do Twojego Oreczko, po prostu wystawilam zagrody, ktore zbieram 2 razy, rano i wieczorem, czas hodowli z woda, pnaczem, kulka serowa i donniczka. Gesi nie polecam, juz wyprobowalam. Obfitych polowow zycze.

16. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Dzisiaj 22 razy wędkowałam i ani jednego itemu :cry:
    W stosunku do wczorajszego dnia złote rybki nie za bardzo dzisiaj mnie lubią:(
    Jeszcze trochę czasu zostało, mam nadzieję że złote rybki za ciężką pracę wśród zwierząt obdarują mnie brakującymi dwoma itemami :)
    Mimo niepowodzeń i tak świetnie się bawię xD

17. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

• Witam oj nie podoba mi się ten event ,pnącze upolowałam ale itemy to sobie chyba namaluję.

JJoanna lubi to.
  18. piotrs

piotrs Książę forum

zrobię z połowy premium i się zobaczy co wypadnie-poluje na itemy na pnącze jak wszyscy :)

19. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Poproszę o podpowiedź, które zwierzaki wystawić na wypadanie piórek.

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dobry pomysl:)
    mnie brakuje jednego itemu na pnacze ale nie martwie sie tym sa jeszcze 3 dni takze bedzie:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.