Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam jeszcze prezent,wyślij sowę

zagma lubi to.
  2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

znajac Twoje szczescie wylowisz dzis tego potwora ze stawu;)xD

.Robaczek., myszamm oraz gosiagosia60 lubią to.
  3. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

O wypadajkach szkoda pisać mizernie wyskakują z pól ,zagród i drzewek :sleepy: a nagrody min: 2 razy 6 x wieniec wiosenny ,( raz premium raz ze zwykłej przynęty) 3 x nawóz zośki na dziś koniec

Co jeszcze mnie denerwuje a to,że po złowieniu ryby nie dostajemy od razu prezentu z puli nagród tylko są poszczególne etapy 1/4, 2/4 itp. po co to ,komu to potrzebne :mad:

4. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Losowość polega chyba właśnie na tym ;). Nie jest ważne - kiedy klikniemy. Ryby po prostu losowo wypadają a moment kliknięcia nie ma znaczenia. Mam dwa potwory ze stawu- reszty itemów nie widać :cry:...

5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

To w takim razie nie mam szczęścia do itemów:(

6. jarbar

jarbar Czeladnik forum

witam
    ciężko strasznie się zbiera u mnie robaczki i piórka tak dziwnie mam że raz tego, raz tamtego brakuje>:(
    na dzień łowie tak ok 20 razy, pnącze mam i tylko jednego itemu mi brak, na bahamę pd troszkę się nazbierało i TS raz 3, raz 2.
    no i właśnie w stajennych mi się poszczęściło bo o ile wilki i pomarańczowa kotlarnia bez szału to ul mnie ucieszył bo kolor śliczny różowy:inlove::inlove:.

-strzalka- lubi to.
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No niestety-płotka :cry: Dobranoc :)

kybek93 lubi to.
  8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dobrej nocki Gosiu:D

gosiagosia60 lubi to.
  9. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Dobranoc, wysłałam wiadomość :) Dziękuję :) Szkoda, że płotka ale płotki też ładne rybki :)

10. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Masz 5 Lir - w Czepku Urodzona jesteć :) znów trafisz 5 Dziobaków :)

Ja przed chwilą skończyłem Wielkie Połowy - znaczy maiłem 40 przynęt co zbierałem cały dzień :)

Z ciekawszych Okazów :)
    Brakujący ostatni item na pnącze - Najlepsi Przyjaciele
    Item Wędkarska Zabawa - to już mam 2 ponad potrzeby
    Sumatra 2 szt
    Wiosenne 4 szt
    Orion 3 szt
    Lira 2 szt
    250 tyś TPD

I inne słabsze Dynksy - w sumie nie ma co narzekać bo pnącze pracuje i kupa Tsów na pasku a jeszcze nie mamy połowy eventu :)

11. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

12. piotrs

piotrs Książę forum

gratulacje wielkie :)u mnie pnącze w szarości..mam nadzieje że to chwilowe

.Farmeria. lubi to.
  13. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Dzięki :) Do końca eventu prawie 4 dni to myśle że każdy kto ma czas na zabawę to pnącze powinnien zapełnić :)

A jak będzie miał super niefarta i czegoś mu zbraknie, to na GT sobie to uzupełni :)

aweva55 i piotrs lubią to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na dziś skończyłam,bo brakuje mi co najmniej 2 robaki,posiałam goździki i jutro zobaczymy..............

15. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

ot i masz a u mnie odwrotnie bo potworów jednynie nie moge znalezc taki trotolotek ze nic nie da sie przewidziec ale co tam bedzie co ma byc :p:D

16. Pyniu

Pyniu Czeladnik forum

gram w farmę od trzech lat ... i wypowiem się w imieniu wieeeeelu moich znajomych, którzy też sieją na farmie :) żeby nie przedłużać to puenta jest taka, że eventy są nudne, powtarzalne, ekipa/twórcy nie wnoszą nic nowego a jedyne, co trzyma nas (mnie i moich znajomych) przy grze to wydane realne pieniądze, których szkoda ...

17. dosias

dosias Generał forum

szkoda że itemy są losowe, nie wiem czy je zdobede

18. kheme

kheme Analityk forum

Wie ktoś może czy opłaca się sadzić małe pola, duże czy gwiazdkowe, żeby robaczki dobrze leciały?

19. Agafarm71

Agafarm71 Okazjonalny autor

pnącze u mnie już działa :) , nawpadało też trochę drzewek - nie odkrywałam ich jeszcze , sporo TPD i pomniejsze nawozy itp., kilka dni jeszcze zostało więc pewnie jeszcze nakręcę przynęty i cosik jeszcze wpadnie, pozdrawiam wszystkich łowiących i nie tylko :)

-strzalka- lubi to.
  20. dosias

dosias Generał forum

mi ciągle brakuje wypadajki z zagród

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.