Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Też czuję to w nogachxD, ale liczę na to, że nie będę w tej większości. Zdecydowanie wolę łowić tęczowe, tam jakoś widzę większą szansą na interesujące mnie nagrody no i fuksy, bo jak inaczej nazwać moje ZB.
    *ewa*kable to ostateczność i tak żeby nikt nie widział :)

zagma i blazers lubią to.
  2. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Ja mam to samo -tzn. szare pnącze. :oops: Nie cieszą nawet 4 banany,chociaż to jakaś forma pocieszenia. :(

myszamm i elajj lubią to.
  3. _miki101-

_miki101- Czeladnik forum

Hej, nie śledzę Waszej dyskusji od początku, więc może doradzicie coś świeżakowi... Jakie przynęty kręcicie zwykłe czy nastawiacie się tylko na premium? Wiadomo, nagrody lepsze :)
    Czy sadzicie rośliny długorosnące czy inne typu róże, dające więcej PD? Które z zagród najlepiej Wam się opłacają ze względu na lecące piórka?

4. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

z trudem ale udało mi sie zdobyć pnącze i itemy na nie.Po nieudanym łowieniu premium uzbierałam na 55 zwykłych i nie jest źle,dodatkowo doszło 2 banany, 8 stajennych i dodatkowy item ,reszta nie warta uwagi i mojego trudu.Teraz już na spokojnie będę łowić.Nie wiem jak sobie radzą z niższych poziomów bo jak zauważyłam tylko najdłużej rosnące zagrody dają najwięcej piór,z innymi to już wypada losowo i rzadko.W koncu moje zagrody leżące w pasku wyszły na polany:)))
    Życzę rybakom spokojnych i obfitych łowów:))))

5. _miki101-

_miki101- Czeladnik forum

Pięknie to wygląda :) Są powody do chwalenia się i Cię :) Gratulacje! Szczere!

godia17 lubi to.
  6. szalina1234

szalina1234 Okazjonalny autor

na 10 przynęt 7 płotek, 2 okonie, 1 tęczowy :( wizualnie strzelałam tak samo, wg mnie prawie idealnie :eek:
    otrzymałam 3x SN, 6000 PD, 6000SG :cry:

7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nagrody nie sa lepsze. Są te same tylko podobno jak się ręce trzęsą i kłopoty ze wzrokiemxD, to przynęta premium pozwala żeby ryba Cię po wodę nie wciągnęła, albo żebyś za kółkami na wodzie nadążył.
    Poczytaj ze 2-3 strony wstecz to będziesz więcej nie wiedział/a niż teraz:p
    W kwestii sadzenia to ja akurat nic nie sadzę, choć na noc dam tym razem na Bahamkę imbir.

8. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Rozumiem że zostaje GT na zdobycie itemów, a córka na Pociesznie :)

Pióra coraz gorzej lecą, wczoraj z pola Gasek miałem średnio 9-10 na pole, a dzisiaj 5-6, przed chwilą zdjełem 10 Gąsek i ani jednego Pióra :(

9. niebo016

niebo016 Generał forum

No i co , wygrałam cudowne pnącze z ryb i będzie takie łyse stać i straszyć, bo już mi nie dadzą wylosować potrzebnych itiemów.....-.--.-:(:sleepy:

-strzalka- lubi to.
  10. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Tez sie zgadzam, losowosci nie powinno byc w sprawie itemow i pnacza.

11. gadek

gadek Fanatyk forum

Bo już biedne łyse sąxD

NASTKA.BURAN i .Farmeria. lubią to.
  12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jednak lowienie wieczorne ma cos w sobie, na 13 przynet zlapal sie ostatni item, druga wedkarska zabawa, 2 rio, 2 polnoc, 4 cmj i 12 tysi SG
    Ciesze sie jak norkaxDxDxD

Jutro rano kolejna tura
    Moj przepis: narzekanie, najlepiej w doborowym towarzystwie, zebranie kilku- kilkunastu przynet i do dziela
    Wszystkie osiagniecia na zwyklych, bo wiecej mozna ich zrobic;)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja już dzisiaj wędki zwijam-znowu brak robali xD Całkiem znośnie mi dziś z kur i kukurydzy leciało i jedno i drugie.Co godzinkę 1-2 zanęty miałam :p Teraz na głównej i leśnej cebula,na dzikiej kameleony i jeże a na wyspie nieodmiennie to samo-pomarańczowe garbuski.Jutro znowu coś tam wyleci,to zabawa będzie.

14. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja jeszcze przed wieczornym łowieniem ale może powinnam jeszcze trochę ponarzekać nim zacznę łowić to i może do mnie się w końcu szczęście uśmiechnie :)

chris975, gosiagosia60 oraz zagma lubią to.
  15. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

Sąsiedzie mój Kochany :) tak córka na pocieszenie - na podarowanie tych 3 itemów bo mam w nadwyżce i obecnie stoją sobie pięknie na wyspie skarbów ale jak tak dalej mamie będą wypadać itemy to będę musiała jej pnącze zamienić, dodatkowo mam jeszcze ten jeden mały item ale tego za to Tobie brakuje więc jak do końca tak będzie to zostanę z tym co mam na pnączu :)

odkryłam 4 zagadkowe zagrody północ:
    lisy, bobery ++, żaby i ryby pomarańczowe,
    3 oriony:
    wilki, bobery ++, mleczarnia pomarańczowa dla krów :cry:

zdecydowanie lepiej lubię TS-y drzewkowe :p

16. gadek

gadek Fanatyk forum

O matko i córko-.-
    Za 10 min pandy,patrze sobie teraz,a tam 8 tokarni stoi:cry: rano byłam ślepa i zastanawiałam się czemu mi pandy pomarańczowe piórek nie dały,chyba z rana za mało kawy wypiłam:sleepy:

17. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie pnącze też pustkami świeci, ale może uda się zdobyć itemki , a jak nie to może ktoś się podzieli:)

18. .Farmeria.

No nie są Łyse bo je hoduje od małego i piękne pierzaste pakuje do stodoły, a one nie chcą dać nawet po jednym piórku :(

Ja dzisiaj jak się zacznie ściemniać zaczynam wielkie Łowy, i mam nadzieję nie na jeden mały item a przynajmniej na 5 :)

No to wyników z Tsów Pogratulować :) masz jak znalazł na produkcję Piórek :)

gadek i myszamm lubią to.
  19. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

jak na produkcje piorek jak to nie pierzaste zwierza? ;) dużo lepciejsze kiwi by były :)

20. .Farmeria.

No tak ale Kiwi to ze dwa dni dorasta do dorosłości to nimi nie natrzaskasz za dużo :)

Słonko coraz niżej zaraz się zaczną dobre brania, szykuj przynęty :)

myszamm lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.