Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Przyda się8):pxD:cry:xD:cry:

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja miałam zagrody na początku a że nie przynosiło to efektu, wczoraj schowałam wszystko do paska :oops: to ide wystawić je na nowo :)

3. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

np taki zestaw daje 17-19 piór 3 razy na dobę

były same konie ale wróciły baobaby bo chcę jeszcze SN doklepać

-strzalka-, zagma oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. WłodekP

WłodekP Czeladnik forum

No to ja już miałem konie na dwóch łąkach i zebrałem 8 szt teraz mam Kameleony,Bobry,Strusie zobaczymy

5. karolamba

karolamba Baron forum

w ktorym miejscu w albumie znajde naklejke z tego eventu bo albo jestem slepa albo jej nie widze:)

6. chris975

chris975 Fanatyk forum

Wywal hity, żaglownie, serownie i inne warsztaty (z nich nic nie wyleci) a daj lepiej zagrody dla osłów albo kameleony.
    Poza tym także zamieniłbym motyle, myszy i łosie na coś dłużej dojrzewajacego. I to samo na 3 polach.

7. Annanasek

Annanasek Książę forum

Hej wszystkim;)

U mnie dzisiaj dla odmiany nie lecą robale:cry: Ze wszystkich pól i zagród poleciało "aż" 25 piórek, a ani jednej glizdy!!! I ja głupia, sfrustrowana skusiłam się na przynętę za naskładane w pocie czoła floreny i co? Płotka...:cry:

eliza9070 lubi to.
  8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

u góry w prawym rogu masz wyszukiwarkę

eliza9070 lubi to.
  9. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

no tak ale hit, żaglownia czy kocyki piórek nie dadzą, straszny misz masz jak Ty to ogarniasz? o_O

gosiagosia60 lubi to.
  10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Przez dobę nazbierałam piórek na 5 x premium -zrobiłam 5 rzutów wędką i miałam same FANTASTYCZNIE :inlove::inlove::inlove:-i co nadal brak wszystkich 3-ech itemów (pnącze wczoraj wyłowiłam) -coś nie podoba się mi to "łowienie":oops::)

-strzalka-, gosiagosia60 oraz Annanasek lubią to.
  11. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Uwaga chwalę się xDxDxD
    Ustrzelony ostatni item i działa :p

12. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Gratuluję :) Ja się na rybę zasadzę pod wieczór jak uzbieram trochę przynęty zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie łowie same najgorsze ryby :(

Mariolka7214 lubi to.
  13. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Gratki wielkie :)bo chyba nie wszystkim sie to uda:)

gosiagosia60 i Mariolka7214 lubią to.
  14. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

wyjątkowo działa mi na nerwy ten event
    piórka - mimo iż są wystawione długodojrzewające zagrody lecą jakby im się nie chciało, w sumie ukręciłam jakies 8 przynęt i mam pnącze - tylko po co mi jak i tak nic z tego nie będzie
    chyba wieczorem wszystko pójdzie do paska i zacznę siac tylko - nie lubie zagród, bez przerwy brakuje jakijś paszy ech....

bona53 lubi to.
  15. Mariolka7214

Dziękuję i trzymam kciuki za dobre strzały ;)
    Dzięki :)
    Myślę, że jednak sporo osób je zdobędzie, grunt to się nie poddawać i próbować, w końcu musi się udać :)

A to wszystko ze zwykłych przynęt, nie dam się przekonać do premium:p

zagma lubi to.
  16. Ania19671967

Ania19671967 Aktywny autor

A u mnie dziś jakiś błąd ,bo dwa razy wylosowałam fantastycznie i w żadnym z nich nie pokazało mi co wygrałam .Napisałam już do pomocy .A w temacie mam 3 itemy -Powrót ze stawu i 2 Wędkarska zabawa. Brakuje mi jeszcze jednego. Ale zaczynam wątpić , bo tak mi tragicznie lecą robale jak krew z nosa .Powodzenia w łowieniu rybek-pozdrawiam

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

grateczki:D

18. bona53

bona53 Generał forum

Na poczatku leciało minimalnie piórek ,dzisiaj wogóle nie ma robakow

19. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Powiedz mi jeszcze jak zrobić te dobre strzały na te super rybki?? :D

20. Mariolka7214

Szczerze?? ja nawt nie próbuję celować xD i tak wychodzą jak chcą:p byle w kółko trafić :)
    teraz już na luziku, co nie wpadnie będzie super :)

*Dzięki Ewcia :)

deadwing i gadek lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.