Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Roznica jest w ilosci potrzebnych wypadajek do ich krecenia;)
    A tak serio, to u mnie i z jednej i z drugiej potrafi plotka wpasc, wiec wole te tansze plotki, a w wiekszych ilosciach;)xD

2. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Może po prostu uaktywnij tą miłość do SN bo nie bardzo wiem jak można siać cały dzień coś co w sekundę rośnie no chyba że masz mln SN a i siej na super polach szkoda CMJ

jeże i kiwi u mnie mają po 100% zwykłe konie i wielbłądy po 60%

3. godia17

godia17 Fanatyk forum

No cześć :) Chciałam odpowiedzieć na Twój post i oczywiście pogratulować ts ...no no no sporo tego wpadło u Ciebie :) Ja takimi ilościami nie mogę się pochwalić A pnącze wypełnione itemami będzie u każdego kto....ha ha chciałam użyć takich samych słów Jak blazers
    :)

4. mieczu

mieczu Baron forum

no fakt, może jakaś ciekawa wymiana się uda z tych potworów, a ten brakujący liczę, że wypadnie, a nawet jeśli nie, to zabawę i tak mam przednią, moim zdaniem event jest świetny, nie ma nudnego siania tysięcy roślin eventowych, a losowość cóż, raz lepiej raz gorzej, mnie też wypadło 2x 250 000 PD ze złotych pstrągów i po parę razy mniejsze PD farmowe z tęczowych pstrągów czy okoni i nic się nie stało...
    powodzenia przyjaciele - wędkarze, udanych łowów do samego poniedziałku ;)

5. hellwis

hellwis Generał forum

Banany też się zdarzają ;););)

6. szalina1234

szalina1234 Okazjonalny autor

a ja sieje na zwyklych polach :oops: musze czesciej tu zagladac, bo duzo stracilam :(
    pnacze dziala :):):) ale teraz marne polowy, a w nagrode buciki, albo pd :eek:

myszamm, zagma oraz gosiagosia60 lubią to.
  7. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie są banany , jak sobie kupię w sklepie :p;)..masz fart ..ja dostaję z tych najwyższych skarpety lub sp ..:)

gosiagosia60 i zagma lubią to.
  8. zagma

U mnie tak samo, banany w strefie marzen. Natomiast z najwyzszych kroluja wiencexD, mam nadzieje na nich sporo zarobic:p

gosiagosia60 i amber♥ lubią to.
  9. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Dzisiaj masakra.Piórka lecą jak na lekarstwo.Udało mi się tylko złowić tęczową rybę - dającą 250 000 pd na bahamie oraz młode płotki - dające 12 000sg. Z wczorajszych zagadkowych zagród Lira - dostałam żaby i chlew pomarańczowy.

gosiagosia60 lubi to.
  10. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Z zagród szopy, krety i czerwone pszczoły. Czekam na ostatnią.

11. malinka-k

malinka-k Forumowy żółtodziób

Witam chciałabym się zapytać jakie wystawić zagrody bo mam ich wystawionych ze 100 sztuk a wypadajek z tego bardzo mało ?????

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a mi się już nie chce nawet robić tego eventu :oops: zebrałam właśnie róże i wypadło mi jedno piórko :cry: od początku eventu, zebrałam tyle piórek że starczyło na 4 przynęty .. jakiś marny żart dla mnie ten event :oops:

13. zagma

Juz wczesniej gracze pisali, ze z rozowych zagrod slabo leca. Najlepiej wypadaja z 15 godzinnych bez runy i wody, zbior dwa razy dziennie.

eliza9070 i szalina1234 lubią to.
  14. fiszu_1

fiszu_1 Stały bywalec

Właśnie chciałam prosić o radę, z czego najlepiej zdobyć piórka, bo też już mi się grać nie chce

15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wystaw takie, których czas wzrostu wynosi powyżej 15 godzin

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

miałam na początku tak i wypadło niewiele więcej :oops: z zagrodami też próbowałam:oops:

17. amber♥

amber♥ Komandor forum

z roślin i drzew wypadają robaki , a piórka TYLKO z zagród ..powodzenia ..:)

18. chris975

chris975 Fanatyk forum

Miałem hurtem łowić wieczorem ale nie wytrzymałem xD Z pomarańczowych garbusów wyskoczyło 20 piórek (80% skuteczności) więc zrobiłem 4 zwykłe przynęty: złowiłem wszystkie możliwe okazy: płotka, okoń, tęczowy (dał 4 wieńce wiosenne) i złoty pstrąg (dał kupony 48h :) )

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

miałam zagrody na początku i efekt był taki sam, ale może wystawię jeszcze raz, do stracenia nic nie mam :)

20. amber♥

amber♥ Komandor forum

wystaw , ja wczoraj też miałam załamkę :oops:;)..chciałam zagrody schować do paska , ale dobra dusza mnie przekonała aby "walczyć "..zostawiłam wszędzie zagrody ..rano miałam ponad 100 piór ..potem dosiałam roślin "sekundowych" ze szklarni i wpadło mi pnącze , oraz 2 itemy ..na trzeci właściwie już nie liczę ( może go nie zablokują w czasie G&T)..ale muszę dozbierać piór bo mam teraz nadmiar robaków xDxDxD..więc dziś wieczorem jeszcze zbiór z zagród i jutro rano ..potem do młyna i kończę ..pnącze poczeka jak nie ustrzelę itemu..:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.