Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Ja może jestem nienormalna, ale udziału w evencie nie biorę. :(

niebo016 lubi to.
  2. dorota444

dorota444 Moguł forum

Jesteś całkiem normalna. Event tragiczny, farma kieruje się w stronę zręcznościówek, niepotrzebnie. Już Renzo jest w tym kierunku i wielu graczy je "olewa" to po co mnożyć złe pomysły.
    Nienawidzę losowości, jest niesprawiedliwa. BEZNADZIEJA !!!.
    Nie róbcie tego więcej

magosiek34 i Megan lubią to.
  3. Wika7022

Ogólnie wolę eventy "roślinowe", czyli takie, w którym hoduje się rośliny i oddaje do zadań.

dorota444 lubi to.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Raz na jakiś czas fajna jest taka odskocznia od wiecznie identycznych eventów, polegających na sianu, zbieraniu wypadajek, produkowaniu czegoś w młynie, albo wystawianiu drzewek.

Coś innego, od takich samych eventów to już bierze na :wuerg::wuerg::wuerg:

5. Wika7022

Ja właśnie takie lubię. Nie lubię nowości.

magdalena lubi to.
  6. Agata00755

Gusta są różne ;)

A tu można sporo rzeczy zgarnąć, które są za florenki, więc nie ma co narzekać :)

7. Wika7022

Otóż to. Nie ma ludzi takich samych.

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zgadza się ;)
    Chociaż znając swoje szczęście będę łowić płotki i trafiac w sg, pd a przy odrobinie szczęścia w tpd to i tak sobie połowię :pxD

9. Agata00755

Wszystko się przydaxD:cry::cry::cry:

10. niebo016

niebo016 Generał forum

Ja też nie lubię zadań w których jest losowanie nagrody, ale jak wszystko wypada z pól, drzew i zagród i nic nie trzeba wysiewać to chwile można sie chyba pobawić. Z moim szczęściem nie wygram pnącza.

magdalena lubi to.
  11. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Oczywiście macie rację. Jednak taki event to doskonały event dla tych co nie kupują nic za floreny, można wygrać wiele rodzajów Tsów, SP, SN.... Jak ktoś lubi wysiewać tysiące badyla i czerpie z tego radość niech poczeka na taki właśnie event, niech każdy sam decyduje w czym bierze udział w czym nie i to jest fajne w tej grze. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Mnie event się podoba, a nawet bardzo choć wiem, że skrypt będzie napisany tak a nie inaczej.

12. dorota444

dorota444 Moguł forum

Nikt mnie nie zmusza, ale szkoda takich ładnych nagród i zła jestem, bo kiepsko mi wychodzą zręcznościowe gry,

gosiagosia60 lubi to.
  13. michalina-krawczyk96

michalina-krawczyk96 Czeladnik forum

Witam, i kamień z serca, w niedzielę ruszam na krótki 4 dniowy wypad w góry (w końcu WAKACJE) I JUŻ ODPUŚCIŁAM NAGRODY W KONKURSIE LETNIM, a po przeczytaniu poradnika już mi nie żal. Dla tych, którzy rozpoczęli WAKACJE miłego wypoczynku.

14. Wika7022

Mi też trochę żal, ale nie lubię takich gierek... :(

15. ahara

ahara Okazjonalny autor

Witam, być może przeoczyłem gdzieś odpowiedz na to pytanie, lecz proszę o wyjaśnienie:
    " Piórko-przynęta - zbierać będziemy z zagród" cytat z faq
    Czy w/g powyższego wypadajki będą wypadać też z fabryczek (warsztatów) czy też nie ???

16. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Podobno tylko z zagród.

17. ahara

ahara Okazjonalny autor

No właśnie czy można prośić o wyjaśnienie tej kwestii w "centrali" jeszcze przed rozpoczęciem eventu ???

18. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

19. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

W poradniku jest napisane, że z zagród.

est-orka lubi to.
  20. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    W tym wątku: Na ryby!
    BA_Chris odpowiedział na podobne pytanie.
    Wynika z tego, że "piórka" będą wypadać tylko z zagród.
    Tak zresztą pisze w FAQ, nie tylko na naszym forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.