Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Kurzęńcze posiadam 2 niestety były w stodole (teraz wystawiłam )a od sąsiadów dostaję często , ale w itemach ich brak :cry:
    Zrobiłam nawet misję w herbarium gdzie nagrodą była skrzynka , ale niestety zaraz sie rozpakowała . Cóż poczekam aż z jajka wyskoczy ;):p

2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Ale jakie krzynki? o_O Z eliksirem młodości? xD

myszulka i toDzasta lubią to.
  3. evva85

evva85 Okazjonalny autor

dziękuję, :) z 436 sztuk wypadła 1 część do maszyn xD szaleństwo xD

magdalena i est-orka lubią to.
  4. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Jest event pasujący dla mnie :)
    Uwielbiam wędkować:inlove::inlove::inlove:
    Liczę na to że i tu złowię coś z tych MEGA:D:D:D
    Pewnie będzie lepiej jak w realu;):pxD

MaDzo i toDzasta lubią to.
  5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ale te częsci maszyny teraz będą częsciej? bo jeśli nie to skąd ja tyle wezme na przynęte

6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Może być, jak tam jeszcze części maszyny domalujesz będzie git:pxD

na ryby tralalalal na ryby xDxD

MaDzo lubi to.
  7. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzień dobry rybne!
    Tak mniej więcej widzę to moje wędkowanie:
    [​IMG] :pxD
    Nowa mechanika fajna, tylko losowość nagród mi się nie podoba :( Jedni pewnie zdobędą po kilka itemów i pnącze, a tacy pechowcy jak ja zostaną z płotkami i PD:oops:
    Części maszyn trochę mam
    ale nie wiem jak będzie z wypadajkami z zagród. Przecież zagrody "dojrzewają" długo i nie bardzo da się je przyspieszyć. No chyba, że z kur i papug też będą lecieć.
    Nie oczekuję wiele po tym evencie, ale doceniam nowe pomysły ekipy:) Trochę odmiany od siania się przyda;)

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Wiesz myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie tak, na jedną wypadajkę uszlachetnione rośliny z rzędem kasztankowym, na drugą megazagrody i różowe zagrody. Do zagród aktywować rzędy i przetwory i może się uzbiera, przynajmniej ja planuje tak zrobić.

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wysmiewane bobry xxl moga byc dobre na wypadajki szczegolnie dla tych ktorzy,pracuja ich czaz wzrosu wraz z woda to 8h 38 min czyli mozna je w ciagu dnia 3 razy zebrac

10. mieczu

mieczu Baron forum

hej, ciekawy event się zapowiada, ja mam niestety tylko niecałe 500 sztuk części maszyny, tak więc nie za dużo, mam pytanie do znawców, czy kojarzycie jaką roślinę trzeba uszlachetnić, aby wypadało jak najwięcej części maszyny ze zbiorów??

11. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Tylko czy z różowymi nie jest tak, jak z drzewkami XXL? Będzie z nich słabiej lecieć niż ze zwykłych z dłuższym czasem wzrostu?
    Chociaż nie mam się o co martwić, bo różowych zagród mam 4:pxD
    EDIT: o przepraszam, sprawdziłam w pasku i jest 5:p:cry::cry: Dostałam przy ostatnim GT i zapomniałam:inlove:

Bobrów ++ tylko 11 mam, pewnie wystawię:)

Ostatnie edytowanie: 26 czerwca 2015
  12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A bo ja wiem, ja mam więcej niż 4, ale nie wiem czy wystarczy mi na pół łąkixD:cry:xD:cry:

Jedno wiem na pewno pójdą megazagrody w ruch, różowe, a nad resztą później się zastanowię, może te nieszczęsne czerwone wystawie, co je mam w pasku?

13. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Możesz także wystawić zagrody dla szopów bo bardzo długo rosną w nich zwierzaki.

14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Osobiście jestem trochę sceptycznie nastawiona;) Mam ponad 1000 szt. narzędzi czyli mam ich dużo. Daje to jakieś 120 normalnych przynęt i 60 premium. Mistrzem Renzo to ja nie jestem - mogę się spodziewać, że i tutaj nie najlepiej będzie mi szło. No ale przyjmijmy, że stanie się cud, co druga złowiona ryba będzie złotym pstrągiem, czyli będę ich miała 60. Teraz losowość nagród. Dla złotego pstrąga jest 22 losowe nagrody. Potrzebuję piekielnie dużo szczęścia, żeby złowić i pnącze i wszystkie trzy itemy na nie. A bez tego pnącze nie ruszy i będzie straszyć szarzyzną... Kiedyś był już podobny event. Chyba urodzinowy z pinatą. Pnącze jakoś łatwo się dostawało, ale itemy na nie wypadały z pinaty i było to losowe. Ileż wtedy gromów posypało się na BPxDSkończyło się chyba na tym, że itemy dostali wszyscy jak leci...

No ale może nie będzie źle. Narzędzia będą leciały srebrnym deszczem, losowość będzie dla wszystkich bardzo łaskawa. Po cichu jednak uważam, że ten event powinien być cykliczny - jak kukułki. Wtedy jakaś szansa dla łowców pnącza by była...

15. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ale evencior o_O
    Już się nie mogę doczekać czy będzie lepiej niż w realu ;) ( w realu odławiają popaprańce a narybku nie wpuszczają :mad:)

PS> ogólnie witam po 28 dniach banicji xD;) - Chris daj czadu zablokuj na kolejne 100 dni

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dokladnie tak jest;)
    moj plan odnosnie zagrod jest taki...w poniedzialek rano przed praca stawiam zagrody ktore z woda do 9 h,nastepnie pnacze kasztankowe na jednym polu ..pozostale pola krotkie zagrody;) na noc znowu bobry xxl i reszta ferajny,przed praca ich zbior i po powrocie znowu:)

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Czyli "okresową" banicje miałeś ;) Ale teraz daj na luz,bo event fajny xD Pozdrawiam :)

aweva55 lubi to.
  18. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Podoba mi się evencik ,mimo ,że w życiu nigdy nie miałam wędki w ręce;)narzędzi 1200 szt, troszkę się pobawię ,a co mam do stracenia?Wreszcie chwila wytchnienia od monotonnego siania:inlove:

19. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Tu nie rozmawiamy o okresowych banicjach :p;) tu się o evencioku rozprawia ;)
    Kurka rurka kiedy ten 29 .06 :mad:bo event zapowiada się bdb:p

NASTKA.BURAN, gosiagosia60 oraz agi31 lubią to.
  20. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

dobry pomysł :)dzięki za podpowiedź, u mnie w pasku 23 zagrody bobrów ++ xD

MaDzo, gosiagosia60 oraz -norbijas- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.