Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Cesarz forum

ta wiem, dlatego to napisałam. Fabryk parę i tam zawsze mam postawionych i ich nie ruszam podczas żadnego eventu co nie przeszkadza mi ich kończyć ;).
    Piórka poleciały mi z samych zagród, które nie zajmują nawet 2 pól :) O robaki i części się nie martwię

2. -traktorzystka-

-traktorzystka- Zaawansowany

Ależ mnie dawno tu nie było :).

Na zwykłej przynęcie, drugim strzałem zdobyłam pnącze, na przynętach premium póki co nic ciekawego.
    Zależy ma na TS, bo mam sporo zaległości.

aweva55 lubi to.
  3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nie z pakietów, tylko z pól :)

eliza9070, zagma oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ała...-.- FANTASTYCZNIE -i....Skarpetka :cry::cry::cry::cry: Za godzinkę zbieram garbuski,to może jeszcze jedną zwykła zanętę zrobię,bo robaki mi się skończyły :cry:

0olimpia0, AgiFarm83 oraz zagma lubią to.
  5. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Krówki też stawiałem i całkiem całkiem ale lepiej wypadły konie i u mnie się spisują a bajerem jest to że z 5 czerwonych stajni wypada mniej niż z 5 zwykłych - sprawdzone trzy razy, podobnie z osłami i nietoperzami - więcej z pomarańczy niż z czerwonych

-norbijas- i zagma lubią to.
  6. antylady

antylady Czeladnik forum

Się nie spinam i robię od niechcenia. Założę się, że do gęsich warsztatów będą potrzebne części maszyny w poważnych ilościach...

*galinka* lubi to.
  7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

pnacze i itemy masz, to na deser skarpete dostalas;):cry:

u mnie tak samo, lepiej leci ze zwyklych zagrod8)

eliza9070, AgiFarm83 oraz gosiagosia60 lubią to.
  8. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Ponieważ oba wątki, w których zwracałam uwagę na to, że gra Na ryby lub poradnik do niej są napisane źle, zostały zamknięte, więc piszę jeszcze raz tutaj bo mnie szlag zaraz trafi - całe to celowanie jest nic nie warte, trafienia ryb są przydzielane całkowicie losowo, i gra praktycznie nie ma żadnego sensu.

BA_CHRIS, który zamknął moje wątki, niestety nie umie czytać ze zrozumieniem i nie potrafił wyjaśnić, czy to gra jest zwalona, czy poradnik. Miło by było, gdyby wreszcie ktoś kompetentny się wypowiedział tudzież przekazał uwagi do osób tworzących grę. Tutaj -> link do szczegółów.

9. Dorota391

Dorota391 Młodszy ekspert

a mi z warsztacików nie lecą pióra tylko same części maszyn i je zdejmuje i stawiam same zagrody bo mam mało
    piór

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No nie mam wszystkich-brakuje mi jednego :cry::cry::cry: A skarpet w ogóle nie używam na co dzień -.- Ale jeszcze wszystko przede mną-miały być doznania-to są :D

AgiFarm83 i zagma lubią to.
  11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Skarpet tez nie uzywam, bo za cieplo na niexDxD:cry:
    Ponarzekajmy jeszcze troche, bo mi wszystkich itemow brakuje:cry:, to moze ktorys wyskoczyxD

12. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Przed momentem na zwykłej przynęcie: 250 000 tpd czyli 15x banan złoty wpadło :inlove:

13. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Do tej pory wykonałam 50 prób i złowiłam 7 złotych pstrągów. Dwa pierwsze dały pnącze i jeden item. Jeden dał 2 banany, kolejny 4 banany, dwa nie pamiętam co, ale teraz był ten najlepszy
    No bomba po prostu-.-
    Chciałam zakomunikować BP, że mam dzisiaj rocznicę ślubu i oczekuję z tego tytułu prezentów w postaci dwóch brakujących itemów na pnącze:p;)xD Slyszy mie??:cry:

14. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

ale szczescie u mnie niestety piorka nie leca ani z zagrod rozowych ani ze swietlikow, wikow jedynie wypadly na 7 zagrod szopow az 2

15. marmlada

marmlada Fanatyk forum

To ja się do narzekania dołączę, piórka piórkami, wypadają marnie, ale żeby na ponad 60 prób trafić tylko 3 razy najlepszą rybkę to to już jest żenujące, ja wiem losowość i te sprawy, ale to co się w moim "stawie" dzieje to już na absurd zakrawa, po co te kółka, skoro i tak same płotki wyskakują, na pocieszenie jakimś okoniem zarzuci. Pstrągi w moim stawie chyba wszystkie wyginęły....

16. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

i dobrze Ci wypada bo piórka tylko z zagród i wniosek dobry

event jest hmm sprytny i nie o koszyki tu idzie bo da się spokojnie bez nich dużo ukręcić no chyba że na "już"
    ale waląc te zagrody na pióra non stop oba młyny śmigają na całą parę bynajmniej u mnie a normalnie oprócz topowych zagród (a do kiwi i tak mam za niski lvl) leci cały czas SP, teraz młyn zablokowany a gąski już pukają a i pewnie kilka graczy SP pogoni teraz - sprytne

Ostatnie edytowanie: 30 czerwca 2015
    marmlada i zagma lubią to.
  17. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Z racji rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego, a od bb dostaniesz pewnie drugą skarpete do kompletu oby Ci nie było zimno w nogi

18. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Masz rację funkcja trafiania w 10 jest zrypana, bo co z tego że trafisz jak przeważnie wyciągasz płotki o czym wszyscy w tym wątku wiedzą i piszą.

Ale znając firmę prędzej ja w Totka 6 trafię jak oni to poprawią :) co byś nie pisał to dostaniesz odpowiedz jak mawiają Francuzi - szansesą - oczywiście na lepszą Rybę :)

19. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

mam serdecznie dosyć tego śmiesznego eventu,jestem taka zła :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
    :mad:na tyle zagród co wystawiłam(kombinowałam różnie)wyleciało JEDNO piórko,idę z psem na spacer ,a piórka niech sobie wylatują albo i nie,mam to w nosie-.--.--.-

20. niebo016

niebo016 Generał forum

wszystko marnie leci... jakby raz nie mogli zrobić czegoś tak jak należy......... tylko 1 wypadajka......... nawet żałują nam zabawy..............

xsunrise lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.