Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. barnaba11mamp

barnaba11mamp Czeladnik forum

witam wszystkich piórek mam 100 a robaków zero bo pare razy już łowiłem . Heh i tu pytanie widząc po tym co inni farmerzy pokazują skąd mają tyle gumianych robaków bo mi to po nocy z zagród wyleciało może z 15 szt.

2. ygre

ygre Okazjonalny autor

robaki wypadaja z pol i drzew...

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

4. barnaba11mamp

barnaba11mamp Czeladnik forum

czyli dobrze by było zrobić jedną łąkę w polach ?

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Pewnie tak myśli,ale ode mnie nie wyciągnie grosza,bo nie zamierzam nic kupować choćby pnącze miało pozostać puste.

Sookie lubi to.
  6. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Z 15 połowów 250 tyś TPD, 250 tyś PD, 12 tyś TPD, 2 Liry.

Łowie i łowie a pnącze dalej puste stoi, ani jednego itemu :(

myszamm i gretag lubią to.
  7. ygre

ygre Okazjonalny autor

Z drzew slabiutko wypadaja robaczki ,wiec pojda do paska :(
    Bahame i polowe lesnej bede miala na sianie :)

8. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

Kochani u mnie pnącze zapełnione :) i na plusie mam 2 potwory ze stawu :) oczywiscie byly zagrody, 3x48h, 250 tys tpd, 4x 250 sg, i reszty nie pamietam

9. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Tak, dopiero wtedy nagroda.

10. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

z jednosekundówek :) róże, cebula itp wszystkie wysokie co mają w uszlachetnieniu miłość do SN no i tego nawozu trzeba "trochę" mieć a jak masz to krestol, biała, pnącze (to z kasztankami) i taśmówka

PS nowym sąsiadom dziękuję jutro podsyłam bo dzisiaj już limit wyczerpany

11. Martuśka

Martuśka Forumowy żółtodziób

mam identyczne spostrzeżenia,okręgi niemal się pokrywają idealnie a dla nich to jest albo "nieźle" albo "fantastycznie"...

12. myszulka

myszulka Ambasador forum

Przeciez to dla przyjemnosci wedkowania i posiedzenia nad rzeczka, a nie dla nagrod. Pewnie kaczki Ci podbieraja rybki. Nie zniechecaj sie, zaraz zlowisz zlota rybke, ktora spelni Twoje trzy zyczenia.

.Farmeria. lubi to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przykro mi, że tak nie doceniasz Ekipy :(My naprawdę się staramy choć może tego nie widać, ale na bieżąco wszystkie uwagi i opinie Graczy przekazujemy odpowiednim osobom i jak tylko otrzymamy odpowiedzi, czy jakieś informacje zwrotne, to zamieszczane są na forum najszybciej jak to jest możliwe. W sprawie niewyświetlających się nagród również została taka informacja zamieszczona : >>>klik<<<

eliza9070 i BA_Chris lubią to.
  14. amber♥

amber♥ Komandor forum

z tymi kręgami totalna ściema ..prawie za każdym razem mi się pokrywają i mam płotkę ..masakra ..,
    byłam u siostrzenicy i mówię pokaż jak u Ciebie a ona miała dużo dalej te kręgi i prawie zawsze fantastycznie (( nawet nie wie co ma bo się nie wyświetliło )...no ściągnę te zagrody bo nikt głupka ze mnie robić nie będzie ..do bani taki event ..:(

15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Będę łowić jak naprawią wyświetlanie zdobytej nagrody.

Megan lubi to.
  16. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

no ja już jestem bardzo zadowolony:)pnącze pełne ,1 item w pasku 4lvl na baha zrobione ,i jeszcze sporo innych nagród wiec evenent juz bardzo udany dla mnie a robie wszystko na zwykłych przynetach:)

17. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Przed chwilą losowałam dwa połowy premium i wyszło mi, że złapałam 2 najgorsze ryby w nosie mam taką zabawę >:(

nadine0308 i Megan lubią to.
  18. Megan

Megan Komandor forum

Dziś u mnie mizernie, same najsłabsze rybki i nagrody adekwatne do rybek, dziś zarobiłam 10000 sianogroszy i 10000 PD.

Zbierałam ręcznie, po kolei, z zagród piórka wylatują jak chcę, z 10 zagród bobrów wypadło 3 piórka, z innych zagród różnie, chyba od nastroju, tylko czyjego:sleepy:
    Na bahie jeszcze gorzej.
    Na wyspie wywaliłam wszystkie różowości, bo z nich już nic nie chciało lecieć, zostawiłam zagrody z TS-ów, zwykłe i żółte.

Na jednym polu mam posianą roślinę, lecz jak ją zbiorę to posieję ze dwa, trzy razy z pnączem kasztanowym i potem też postawie tam zagrody....inaczej nie widzę tego eventu.

Najgorzej mi przeszkadza ta losowość, serwer fatalny, więc i losowość taka sama, nie mogło być tak jak z króliczkami i nietoperkami, ten event to wielki niewypał.

amber♥ lubi to.
  19. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ja Łowie na Wisłą to i ryby mizerne :( ci co Łowią w Borach Tucholskich to dopiero muszą mieć Super Wyniki, a kilku Krajanów Łowi w Skandynawi to pewnie targa same Złote Pstrągi :)

Kaczki nie podbirają, ryb nie jadają, one tylko na okrągło z Grila jadą Karkówkę i Boczek dopychając chlebem i popijając Matatą :)

Ja się nie zniechęcam, lata spędzone z wędką nad wodą nauczyły mnie cierpliwości, tylko w życiu tak nie miałem jak teraz, że nimam na co Łowić :(

Ostatnie edytowanie: 30 czerwca 2015
  20. amdep

amdep Moguł forum

Przynętę kręci się w młynie w mgnieniu oka, więc ukręciłam 5 sztuk.

Złowiłam 5 płotek. :(

Uprzejmie dziękuję twórcom, za przypomnienie, że ani oko, ani ręka już nie są tak sprawne jak jeszcze kilkanaście lat temu. :(

Życzę dobrych nagród dobrym rybakom. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.