Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

z 3 łąk zagród po nocy 23 piór jak tu robić ewent już nie wiem jakie zagrody stawiać

2. nemo75

nemo75 Stały bywalec

event fajny ale te wypadajki to koszmar i psują cała zabawę

eliza9070 lubi to.
  3. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Właśnie zaczęłam zabawę z rybkami,bo wczoraj rano zebrałam z farmy(skleroza),a wieczorem byłam w pracy i nie miałam dostępu do neta(coś nawaliło),więc dopiero dziś miałam z czego zrobić przynęty.I z pierwszych trzech premium nie uzbierałam na nagrodę,mimo iż kręgi idealnie nachodziły na siebie(mam wprawę po kocie-siłomierzu z Renzo),a dopiero z 5 zwykłych coś się trafiło i na początek 3 skarpety,a potem z tej najlepszej rybki -pnącze:inlove:.

Teraz muszę powalczyć o itemy na nie,ciekawe czy się uda;):p
    .
    Powodzenia wszystkim życzę!

mieczu i 0olimpia0 lubią to.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A ja bardzo fajną nagrodę dostałam:

5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

No i nie wytrzymałam
    Zrobiłam rano 30 przynęt zwykłych i łowiłam-.- Z moich obserwacji wynika to, co tu już chyba każdy potwierdził, że celność strzału kompletnie nie ma żadnego znaczenia. Ustrzeliłam tylko 2 najwyższe ryby i oczywiście nagrody widmo.
    Est-orko, to z pewnością nie jest wina aktualizacji, ponieważ ja mam ten problem od ponad miesiąca z zadaniami ze spółdzielni, czy podczas poprzednich eventów. Komputer mam raz w tygodniu gruntownie czyszczony specjalnym programem i to nie pomaga. Na komórce zresztą jest to samo;)

Nie będę pisała do PT o nagrody, bo okazało się, że mam pnącze i jeden item oraz 6 zagród Lira w pasku. Przybyło trochę TPD i SG. Generalnie nadal uważam, że z każdej możliwej strony event jest porażką. Jedyny plus, to jakiś nowy pomysł, który nieco zmodyfikowany dostarczyłby graczom wiele przyjemności.;)

6. mieczu

mieczu Baron forum

popracowałem trochę od wczoraj na farmie, starczyło produktów na 15 zwykłych przynęt, w większości trafiłem w okręgi prawie idealnie i... misiek wyłowił dwa złote pstrągi (3x "Orion" i item "Potwór ze stawu"), a poza tym sam plankton (okonie i płotki)
    chyba spróbuję jednak połowić na przynętach premium, jak radziła est-orka, bo nigdy choćby tego pnącza nie zapełnię (na razie mam samo pnącze i dwa "Potwory ze stawu")

morellaa i myszamm lubią to.
  7. Agata00755

Ja się tak nie bawię-.-

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Agatko to jest tak jakbyś jackpota trafiłaxDMyślę,że firma zostawia białe pole żebyś sobie mogła wyobrazić nagrodę jaką zdobyłaś:) Po prostu tak dobrze Ci poszło,że aż nie wiedzą czym Cie uhonorować:p

9. Menasa

Menasa Forum Pro

Ilość wypadajek to kpina. W żadnym evencie mi tak tragicznie nie wypadały. Żeby po nocy i długorosnącej roślince i zjedzeniu przetworów na lepsze pd wypadł 1 robak na bahamie?:mad:

10. Agata00755

No chyba tak.

Zmieniłam przeglądarkę no i przy 2 kolejnych nagrodach pokazało. Dostałam naklejkę i 3 x skrzynkę xxl. A teraz kolejna nagroda do wyobrażenia:

I teraz zagadka co dostałam ?xD:cry:xD:cry:

waderówek, zagma oraz Sookie lubią to.
  11. owokzceiwo

owokzceiwo Czeladnik forum

Podzielę się moimi piórkowymi obserwacjami. Piórko wyleciało z:
    - czerwonych zagród dla indyka, owcy, chlewu
    - pomarańczowych królików, osłów
    - mega zagród
    - bobrów ++ (polecam ze względu na czas wzrostu i piórko z każdego bobra jak dotychczas)
    - kretów, szopów, skunksów, myszy, kiwi
    powodzenia wszystkim :)

z nagród:
    pnącze, 1 item, 3x Orion, 6 wieńców wiosennych, 250 000 SG, 60 000 TPD

zagma i Sookie lubią to.
  12. Agata00755

Aha udało mi się odnaleźć 2 z 3 nagród zagadek:
    Najlepsi przyjaciele item
    Potwór ze stawu item

Trzeci nadal zostaje zagadką.

13. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Porannie

Myślę sobie se że ty masz już tak Bogatą farmę i pełną Stodołę, dlatego nie daje ci nagród i łowisz dla samej przyjemności, ale powiem ci że właśnie tak postępuje prawdziwy Wędkarz, nie łowi dla nagród i pełnej siatki ryb tylko dla relaksu :)

Wypadanie piórek to tragedia, event wyrażnie nastawiony na zakup koszyków piórowych - szkoda bo bez FL człowiek nie połowi :(

14. Agata00755

Trzecia zagadka to rząd na pnączu :p

Czyli jeszcze 1 item muszę na nie zdobyć.

15. 11eveline

11eveline Książę forum

na 10 przynęt po nocy dostałam 1 item, naklejkę i 60 tys.SG, 2 cjm. ;)

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

tak wygladaja wypadajki z uszlachetnionych rozy dojrzewajacych natychmiast :):)

[​IMG] [​IMG]

.Robaczek. i aweva55 lubią to.
  17. Agata00755

I właśnie dostałam:

+ kolejna nagroda zagadka od płotki.

18. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no to mnie juz skutecznie wyleczono z lowienia tych ryb. na 83 zagrody wylecialo 17 piorek . zagrody poszly do paska i farma wrocila do normy. zycze powodzenia

*galinka*, elwira17 oraz .Farmeria. lubią to.
  19. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

A jaki bo jeden item ma podwójny w razie czego - chętnie podaruję jak tylko będzie można.

20. Agata00755

Nie mam Wędkarskiej zabawy póki co, ale jeszcze pewnie zdobędę, dopiero dzisiaj zaczęłam.

kybek93 i gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.