Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

5 megazagrod (czyli hodowla +/-24h) = 1 pioro
    Bravo p. Varun, brawo BP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikki2676 lubi to.
  2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dlatego na uspokojenie wysłałem Ci piórko. [​IMG] Upss, nie takie. Takie: [​IMG]

godia17, Owieczka311 oraz halina415 lubią to.
  3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Tylko jednego itemiku mi brakuje :) Jak na kilka godzin eventu to całkiem dobrze

Może rano wpadnie:) Dobranoc :)

4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Zaczyna się delikatnie ruszać , 2 identyczne (perfekcyjne8)) połowy na normalu , pierwszy marniutka płoć , drugi - złota na bogato :

Do tego skrzynie zapakowane , spokojnie wędrują sobie do paska i czekają cierpliwie na gęsinę w buraczkach.
    Nie będzie źle , tak coś czuję w kościach;).

5. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Strasznie mnie ten event denerwuje, to najgłupszy i najbardziej wkurzajacy event jaki robiłam do tej pory.
    Z 16 zagród gęsi, 7 zagród królików pomarańczowych i kilku kurników nie wypadło ani jedno pióro, ani z rózowych kaczek, ani czerwonych owiec, ani nic, jedno wielkie zero.
    Kilka wypadło z małpek, słoni i leniwców na baha, kilka z chomików i myszek plus to co od sąsiadów i ostatecznie starczyło na 5 przynęt zwykłych i niezależnie od tego jak kliknełam trafiłam 5 tych ostatnich ryb, w efekcie wygrałam 6 000 sg i to wszystko.
    łałłłłł ale czad. Ide spać bo mnie to coś denerwuje - dokładnie tak samo jak koło.

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratuluję
    To wygląda na to, że ryby jednak lepiej biorą w nocy;)xD

7. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Jako że wyspy jeszcze nie mam całej w itemach wyspowych, a moj plan zdobywania TPD obejmuje aktywny bonus łacny 120% bonusu to lepieje mi się opłaca trzymać itemki na wyspie niż na pnączu, dlatego też puki co pnącza nie uruchamiam, dopiero jak napełnię wyspę.

Co do eventu, jak dla mnie fajny, ale te piórka to koszmar.

nikki2676 lubi to.
  8. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Chyba już odechciało mi się tego eventu, czar nowej mechaniki prysł jak bańka mydlana. Wypadajki skąpo lecą a jak już uda się zarzucić wędkę to nagroda ma czapkę "niewidkę" :(

Jeszcze chwila i zacznę tęsknić za toną siania badyla

9. mopiki

mopiki Okazjonalny autor

Co Wam częściej wypada: piórko czy wibrator?

kufynka lubi to.
  10. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

U mnie tak samo :) Na trzeciego nie mam jeszcze przynęty...

11. rysio

rysio Półbóstwo forum

z 5 tokarni paleczek = 0 (zero) piorek !!!!!!
    Szczyt szczytow przy czasie wzrostu ponad 20h

12. natalia030398

natalia030398 Forumowy żółtodziób

Tokarnia nie zagroda, było przeczytać z czego lecą:p

eliza9070 lubi to.
  13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Radzę zabrać wszystkie tokarnie z Baha , bo nawet 30 w różu niewiele pomoże.
    Wystawić pandy , garbusy i inne zagrody , bo tylko z nich leci.
    Fabryki piór nie dadzą.
    Powodzenia ;).

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    bobry xxl+ zwykle obory daly w sumie 75 piorek po 15 licze na kolejny taki zestaw:)
    udanych polowow wszystkim:)

15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Bawię się świetnie, po prostu fantastycznie8) Nie złowiłam złotego pstrąga (żadnego), nie mam pnącza (nie mówiąc o itemach) i jestem z tego powodu po prostu przeszczęśliwa :inlove: Jedyny progres - od kiedy staram się trafiać jak NAJDALEJ od stykających się okręgów, mam cokolwiek lepsze ryby. Przynajmniej nie płotki8) Szczerze mówiąc mam ochotę strzelić tym dziadostwem w diabły-.-

16. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

doobry

z całego pola jagód, oraz z zebranych 40 drzew wypadło aż 8 robali :cry:

masakra :(

już chyba wolę siać eventowego badyla bo z piórkami nie jest nic lepiej :(

zonaania2122 i yasminka1967 lubią to.
  17. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Rozczarował mnie ten event, myślałam że będzie ciekawy a jest wkurzający>:(>:(. Jedyny plus to że uzupełnię w stodole braki niektórych zwierzaków :),powodzenia wszystkim walczącym z piórami i robalami.

7jessy75 i kybek93 lubią to.
  18. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Przeszłam na zwykłe przynęty (mało piórek) i zdobyłam 5 ZB i 60 000 TPD - Chyba ta taktyka jest lepsza ,chociaż trafić gdy obręcze zachodzą na siebie też jest trudno .Dotychczasowe moje nagrody to pnącze ,2 itiemy ,chyba jeszcze 100 000 SG(pomyliłam z letnim kalendarzem) i 4 ZB.
    Kto cierpliwy i wytrwały poradzi sobie .....

Ostatnie edytowanie: 30 czerwca 2015
  19. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Event jest super:D. Pasek jest non stop w ruchu. Na łąkach totalny chaos:D. Strategia zmienia się co chwilę:D.
    W zdobywaniu piór w tej chwili liczę na kury i gęsi, no bo na co, jak po prostu nie na pierzaste.xD

est-orka, elwira17 oraz kybek93 lubią to.
  20. .elom.

.elom. Moguł forum

Biora rybki - ale wędkarzy pod włos.

Dybilas4 i myszulka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.