Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

może nie żałuj tak bardzo:)

ja dostałam 3 sadzonki na wyspę i przed chwilą odkryłam - granatowiec i karambola zwykłe oraz papaja xxl
    może na farmie Ci się poszczęści:)

NASTKA.BURAN, godia17 oraz Bilonge lubią to.
  2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Hejka Wojtek ;)
    No czytam własnie że nagrody niespodzianki dają xD
    zobaczymy co jutro przyniesie, na ten moment stan piórek to 1 :p

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

dziekuje za odpowiedz :)

4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Mariolka jedną znalazłem 10 sadzonek Rio a gdzie reszta?

5. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

poradźcie mi.... z czego najlepiej wypadają robale?:eek::oops::oops:

6. Mariolka7214

W PT będą wiedzieli :p
    macie jakieś zaklęcie na piórka ? :pxD

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jutro coś wyskrobię do nich.Miało być tak fajnie a tutaj byk byka bykiem pogania:wuerg:

oset53 lubi to.
  8. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja wystawię jak uzbieram więcej :) Teraz mam tylko 2 ts.
    10 sadzonek to już jest więcej wygranych . Z jednego brania nie można 10 Rio zdobyć. Nie musisz już szukać to już jest wszystko co zdobyłeś:p

NASTKA.BURAN, Bilonge oraz bacowa70 lubią to.
  9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wypadło mi tyle wypadajek, że starczyło na jedna przynętę premium... w efekcie mam pnącze xD ale te wypadajki .... -.-

10. Annanasek

Annanasek Książę forum

Potwierdzam!!! Pierwszy złoty pstrąg i pnącze, drugi - 250 tys SG, trzeci - item najlepsi przyjaciele;)

azadrubalja i blazers lubią to.
  11. Mariolka7214

prawda, gra coraz bardziej corridę* przypomina8)
    w akcie desperacji zostawiłam nawet mega nakarmione super paszą, echhh co to nałóg z człowieka robi;)

*walki z bykami xD

eliza9070 i Bilonge lubią to.
  12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Dziękuję. 2 złote pstrągi daja po 5 Rio czyli 10 sadzonek a 3 gdzie? Poszła na ryby ? xD

NASTKA.BURAN, godia17 oraz Mariolka7214 lubią to.
  13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Mam nadzieję, że to łatwo wypadające pnącze to nie błąd i że tego szybko nie zmienią.
    Dziś złowiłam 2 płotki, a tym samym nie mam żadnej nagrody - trochę z własnej winy, trochę bo piórka marnie lecą.
    Robali mam sporo, toteż poustawiałam pełno zagród i zobaczę jutro jakie będą efekty i oczywiście dam znać ;)
    Dobrej nocy wszystkim życzę i gratulacje tym co zdobyli już i pnącze i itemki:)

14. hedonistka

hedonistka Okazjonalny autor

piórka 115, robaki... 3, nie ma to jak kasztanowe odpalić na 2 dni przed eventem :p ale 3 premium ukręciłam i pnącze trafiłam zaraz potem najlepszych przyjaciół i czekamy do rana:sleepy::sleepy:

15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

trochę się pobawię,ale czarno widzę ten ivent

16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Przeglądnąłem wszystkie nagrody jakie daje złoty pstrąg i mam 2 x po 5 Rio i być może skarpetę ale nie jestem pewien. Co znów trzeba zrzuty robić co się ma w stodole? Co to za relaksujące łowienie ryb?

NASTKA.BURAN i 0olimpia0 lubią to.
  17. Poisencja

Poisencja Czeladnik forum

Ten event to chyba jakieś żarty - a konkretnie ilość piórek wypadająca z zagród !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (na marginesie chodzi o różowe, czerwone pomarańczowe i te dające większe ilości PD). Z czego robić przynęty? Czekam z niecierpliwością na nową ankietę w kinie oceniającą grę

18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Spróbuj wymienić swoje różowe zagrody na zagrody z ts . Z różowych piórka słabo lecą, a ze specjalnych całkiem dobrze.

AgiFarm83 lubi to.
  19. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

tak martwiłam się o trybiki, a tu po zbiorach mam ponad 100 więcej:D
    piórek 80 a robali 41...
    to się trochę pobawię:)
    dobrej nocy

11eveline i godia17 lubią to.
  20. 11eveline

11eveline Książę forum

To prawda - części maszyny lecą jak szalone, tylko piórka mizernie. Przed chwila trafiłam kombajn 3x48 h:)

godia17 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.