Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

Czy mi się wydaje czy znowu kiepsko lecą wypadajki... po porannych- popołudniowych zbiorach mogłam tylko zrobić 2 premium przynęty.....

2. winiulka

winiulka Moguł forum

witam,mam identyczne idealne trafienie -nędzna ryba , prawie idealne - nędzna ryba
    pytam więc dla kogo sa te rekiny?

przed chwilą znowu idealne trafienie i co? - nieżle
    to sa po prostu kpiny z graczy

3. niebo016

niebo016 Generał forum

sama nie wiem jakich przynęt więcej zrobić......

4. karo1201

karo1201 Forumowy żółtodziób

z 40 zagród kameleonów 24 piórka całkiem dobrze

5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Uważam, że event byłby ciekawszy, gdyby piórka wypadały lepiej, a losowość nagród była taka, jak przy nietoperzach, albo zającach wielkanocnych. Może trudno by było zdobyć główną nagrodę, ale przynajmniej by się człowiek pobawił. A tak to tylko smutno się robi i przykro, że nie ma co na haczyk zawiesić;)

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

u mnie masakra zagrody nie chcą dawać piórek a z nagród jeszcze nic nie wygrałam

kybek93 i majajandzinska lubią to.
  7. allasad

allasad Forum Pro

Ale fajna zabawa siedze i mocze kija bez przynety a noz cos zlowi hi hi

8. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Kolejny zbiór i ...1 piórko (!) :mad::cry:. Więcej miejsca na zagrody nie mam i mieć nie będę, kurników nie mam i nie chcę mieć :cry::mad::mad: Wkurza mnie to >:(

9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ale fajnie będzie na GT jak Ci co wygrali pnącze będą szukali itemów, a Ci co nie wygrali pnącza, ale zgarnęli itemy będą chcieli za nie cuda i wianki xDxDxD:cry::cry::cry:oj będzie się działo :D:D To kiedy GT?????
    czekam na zbiór zagród,który nastąpi jutro rano:) robaczki i częsci maszyn łądnie poleciały dzięki kasztankowemu pnączu:)tylko piórek brak!!!!

edit, aby nie było, póki co nie mam ani pnącza, ani itemów

10. chris975

chris975 Fanatyk forum

Ale pnącze chyba każdy dostał przy pierwszym złotym pstrągu xD myślę Aniu, że nawet różowe bobry dostaniesz za taki itemik xD

A propo bobrów, jak z 20 zagród z dwoma plusami zbiorę chociaż z 10 piórek to obiecuję, że nie będę na nie więcej narzekać ;)

11. .elom.

.elom. Moguł forum

Pewnie suma z kurzymi albo przepiórczymi jajcami

12. Megan

Megan Komandor forum

łapie te piórka po jednym i uzbierała się na jedną przynętę, to się złapało, było "fantastycznie", tylko wędka zarzucona tak od niechcenia, bez specjalnych przygotowań, czyli duży rozrzut pomiędzy obręczami, hehe
    czuję, ze tak będzie jak z nietoperkami, początki nawet niezłe lecz koniec do kitu:)

13. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Krzysiu ja pnącza nie dostałam,mimo dużej trafności okrąg w okrąg, przynętami premium o_Oo_O:sleepy:xD i wpadały mi te 3 i 4 od dołu o_O:(:(-.--.-:wuerg:

14. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Łowienie, to ponoć uspakajające zajęcie... (a Ty nie powinnaś się denerwować)

15. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Dobra...kapituluję :cry: Jak ktoś ma nadmiar piórek, to ja bym bardzo ładnie poprosiła :cry::cry::cry:

NASTKA.BURAN i eliza9070 lubią to.
  16. chris975

chris975 Fanatyk forum

Ale złotego pstrąga chociaż jednego złowiłaś?

zonaania2122 i azikowo lubią to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba masz rację-idealnie obręcze się pokryły i płotka tylkoxD Piórek już nie mam,powystawiałam różności na noc.Zobaczymy ile rano wyleci.Ale szczerze,to już trochę znudzona jestem tym czekaniem na piórka.-.- Zapowiadała sie lepsza zabawa.A jest,jak jest.:p

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja dostałam jeden itemik :D

19. azikowo

azikowo Fanatyk forum

tak 2 sztuki :)ale nawet nie wiem co trafiłam bo puste pole miałam, i fajerwerki, ale sprawdziałam ani itemów, ani pnącza:):):)

gosiagosia60 lubi to.
  20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Poszło w prezencie.

Owieczka311 i zonaania2122 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.