Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

Witam Wszystkich. :)
    Widzę, że łowicie ile się da, ja oczywiście nie wytrzymałem i zakupiłem kilka pakietów z piórkami, zużyłem już 112 przynęt, sporo Złotych Pstrągów udało mi się złowić, ale oczywiście też kilka Małych Płotek mi powpadało, takie mini gry nie są moją mocną stroną, ale i tak jestem bardzo zadowolony. :)Udało mi się podgonić z PD i do 100 poziomu zostało mi już tylko 380 tys. PD, kręcę sobie dżemiki bananowe z miodem, dziś po północy osiągnę 100. :inlove:Udało mi się też zapełnić calutkie Pnącze, a i kilka dodatkowych itemów się przyda i powędruje na Wyspę Skarbów. Udanych połowów Wam życzę, teraz na spokojnie jeszcze będę zbierał wypadajki, pod koniec może jeszcze wędkę zarzucę. :p

2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Chcesz mieć piórka zlikwiduj fabryczki i postaw w to miejsce zagrody. Tylko zagrody gwarantują piórkowe nagrody.

kaska860 lubi to.
  3. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

No bo z poradnika wynika, że z warsztatów w ogóle nie powinny wypadać o_O

kaska860 lubi to.
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

CHUDYJUREK wyczyść sobie proszę ciasteczka, pamięć podręczna i i ciasteczka flashowe, powinno pomóc. :) Proszę także o staranniejszy dobór słownictwa, Twój post edytowałem, po raz ostatni upominam słownie. :)

5. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jak FAQ przeczytałam to od razu gęsi mi do głowy wpadły no i naturalnie ciągle wojujące koguty.
    Zebrałam 12 zagród gęsich i tylko 3 piórka. Teraz to już sama nie wiem o co chodzi:oops:. Gęsi mało piór dają...anakondy nie dały nawet pół piórka...bo niby skąd :( Wystawiam świnie:p

BA_Chris, gratuluję zdobyczy :) Ja tak pomału i pod górkę bo piór nie kupuję :)

.Farmeria. i gosiagosia60 lubią to.
  6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Przepraszam, ale prawdziwi wędkarze nie wymiękają i wytrwałości dużo mają.:pxD

godia17 lubi to.
  7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Może inaczej byś myślał mając tuż tuż 100 poziom przed nosem i jakieś 1,7 mln PD do zdobycia, taki event to wówczas zbawienie, nie żałuję wydanych złotówek, a co. :p

{Monia} i est-orka lubią to.
  8. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

haha teraz patrzę z tego wszystkiego dostałam tylko 4 piórka, bo reszta była od moich kochanych sąsiadów

9. 11eveline

11eveline Książę forum

Z jakich zagród najlepiej wypadaja piórka. Miałam 40 gąsek, skunksy, wiewiórki i coś tam jeszcze i mam 12 piórek. Oj! Czarno to widzę-.-

10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuje Wam dobrzy ludzie! :D Rzeczywiście - mój błąd, bo nie zauważyłam że z fabryczek nic nie wypada
    Z drugiej strony 4 piórka z m.in. 4 czerwonych pandziarni, 8 megadrzew i megazagród i paru pomarańczowych to i tak licho

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Pytanko do władzy mam :)
    Czy części maszyn można sobie wysyłać w prezentach ?

12. piotuss

piotuss Czeladnik forum

U mnie z 5 kurników i 2 żółtych gąsek 1 piórko porażka:cry:

13. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ja nie władza ..ale odpowiem:)
    Można wysyłać:
    [​IMG] :)

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

Taka możliwość powinna być w tym evencie, spójrz proszę na to Ogłoszenie >>KLIK<<

MaDzo i godia17 lubią to.
  15. fietole

fietole Koneser forum

Z gęsi nic nic nie leci !!!!

16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

To jest kpina jakaś a nie event,co zbiorę jakąś zagrodę żadne piórko nie wypada dzisiaj w sumie z tymi od sąsiadów starczyło mi na dwie lepsze przynęty i na jedną zwykłą :wuerg:

17. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

na 11 przynęt premium upolowałam pnącze, 1 itiem potwór z bagien , 4 ZB , 2 skarpety więcej nie pamiętam bo pewnie też i nic nie trafiłam - pobawić się tym razem będzie trudniej bo upolować jednocześnie 2 nieruchome kręgi stwarza mi problemy nie wiem jak innym się wiedzie w tej materii - na dziś koniec łowienia , zagrody już na wszystkich polach .... teraz sobie poczytam jak innym losowość dopisała ...
    Na tę porę jedyna zaleta tego eventu to zwiększenie cz.maszyn z 703 na 3136 oraz stanu posiadania karczocha z 350 szt do 28500 - jak dla mnie efekt zadawalający

Ostatnie edytowanie: 29 czerwca 2015
    godia17 i est-orka lubią to.
  18. 11eveline

11eveline Książę forum

U mnie na trzy przynety wypadło pnącze i .... nic - małe rybki.:oops:

19. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ja na noc sobie chyba wystawie wszelkiego rodzaju ptactwo - może z tego mi polecą jakieś pióra ?

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Ja tam nie myślę w kategoriach levelowych, co najwyżej w sportowychxD. I też nie żałuję. Za to przez tydzień spokojnie powędkuję.
    Papugi, niczym kury,nie chciały współpracować. Pora je w nagrodę do paska schować.

eliza9070 i oset53 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.